Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dobro su se sjetili

Ovaj par itekako privlači pozornost: Ibra ne pušta na miru zanosnu Dilettu

Zlatan Ibrahimović i Diletta Leotta jaki su komercijalni aduti.

Galerija Daniele Scardine i Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Instagram) Diletta Leotta (Instagram) Diletta Leotta (Instagram)

Popularnost najpopularnije talijanske sportske novinarke Dilette Leotte ovih dana doživljava svoj vrhunac. Jedan je brend odlučio angažirati 28-godišnju ljepoticu sa Sicilije za reklamu, a upario ju je s jakim igrače, deset godina starijim Zlatanom Ibrahimovićem.

I naravno, dobar dio Italije već priča o tome kako su Ibrahimović i Diletta odličan par, makar na reklami u kojoj Zlatan glumi njezinog fitnes trenera kojeg ona čak i sanja, a on je prati u stopu.

Diletta Leotta (Instagram) Najpoznatija nogometna plavuša novom fotkom isprovocirala i Ibrin komentar divider

Već je prvi dio kampanje pokrenuo lavinu komentara jer je ispalo kao da se Ibra i popularna Diletta viđaju, no jasno je da se radi samo o reklami koja je itekako uspjela i čiji se autori mogu pohvaliti velikim uspjehom zbog spajanja ovakve dvije zvijezde Serie A.

Ibrahimović je i s 38 godina pokazao kako je velika napadačka zvijezda u Italiji, dok za Internet platformu DAZN lijepa novinarka izvještava s utakmica Milana i ostalih stadiona Serie A.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider