Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
je li to – to?

Fotografija Rakitića i supruge podigla prašinu, a nove su samo potvrdile sumnje

Ivan Rakitić snimljen je u avionu za Pariz, što je za mnoge značilo samo jedno. Jutros su sami Rakitići objavili nove...

Galerija Ivan Rakitić sa suprugom u Parizu (Instagram) Marcelo Brozović i Ivan Rakitić (GOL.hr) Ivan Rakitić (Foto: AFP) +1 Ivan Rakitić (Foto: AFP)

Mediji u Barceloni objavili su fotografiju jednog korisnika Twittera na kojoj je Ivan Rakitić sa suprugom Raquel snimljen u avionu koji je iz Barcelone putovao za Pariz. To je, naravno, značilo samo jedno – hrvatski nogometaš otišao je na pregovore s Paris St-Germainom.

Ova trakavica traje već mjesecima, a posljednja naklapanja tamošnjih medija išla su također u smjeru Pariza. Rakitić je navodno po najnovijim glasinama trebao biti dio posla PSG-a i Barce u kojem bi se Neymar vratio u Kataloniju, a Hrvat bi uz možda još neku zvijezdu (ili Coutinho ili Dembele ili Umtiti) trebao put francuske metropole.

Fotografija iz aviona fino je sjela na takve priče te su mnogi odmah zaključili kako Rakitić unatoč ponavljanjima da ne želi napustiti Barcu ipak pregovara s Parižanima.

Neymar i Rakitić iz vremena kad su nosili isti dres (Foto: AFP) Francuzi uvjereni u spektakularan transfer: PSG za Neymara traži 130 milijuna i dvojicu igrača! divider

Njegova je situacija poznata, klub bi ga najradije unovčio jer bi Frenkie De Jong trebao zauzeti Raketinu poziciju u bliskoj budućnosti usprkos tome što ga trener Valverde izuzetno cijeni. Naš nogometaš htio je pak veću plaću i ostanak, no čini se kako bi više novca mogao dobiti tek na Parku prinčeva.

Neki izvori iz Katalonije tvrde kako fotografija uopće nije sporna jer je u avionu Rakitić s obitelji pa pretpostavljaju da se radi o privatnom posjetu. Tko bi išao na pregovore s djecom, pitaju se oni koji ne vjeruju u transfer.

No jutrošnje fotografije njegove supruge na Instagramu samo su produbile sumnje, Rakitić je već u Parizu, vidjet ćemo hoće li se tamo uskoro i preseliti...

Ivan Rakitić i Neymar (Foto: AFP) Evo što sve Real i Barca nude za Neymara: Rakitić uključen u "svemirsku" jednadžbu! divider
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider