Prema pisanju francuskog Le Parisiena, PSG je snizio svoje zahtjeve prema Barceloni i spreman je u što je kraćem mogućem roku prodati Neymara. Spomenuti izvor vjeruje da zna strategiju kojom će PSG ići prema Barceloni, a ona glasi:

"Ili 222 milijuna eura ili 130 i dvojica igrača."

Podsjetimo, PSG je u početku tražio 300 milijuna eura od Barcelone za povratak Brazilca u Kataloniju, odnosno 78 milijuna eura više od cijene za koju ga je francuski prvak doveo (222). No, očito su u Parizu shvatili da mogu izvući i malo više koristi osim čistog novca, a to je nekoliko vrlo kvalitetnih igrača.

Le Parisien vjeruje da će PSG tražiti 130 milijuna i Philippea Coutinha, Ivana Rakitić i / ili Samuela Umtitija. Dvojicu minimalno, a možda i svu trojicu. Upravo se sva trojica navedenih najviše spominju kao igrači koji ovog ljeta napuštaju katalonski brod, kao i Ousmane Dembele, koji je na listi želja minhenskog Bayerna.

Sličnu je priču samo dan ranije plasirao i katalonski dnevni list Sport, koji je također jako dobro upoznat sa situaciju u jednom od najvećih nogometnih klubova na svijetu. Spomenuti izvor tvrdi i da Neymarova obitelj već traži kuću u Kataloniji tako da je, čini se, sve dogovoreno.