Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trampa plus keš

Ovo je dokaz da se Neymar vraća u Barcelonu: PSG traži dva igrača!

Neymar se za dva tjedna vraća u Pariz i sjeda za stol s čelnicima PSG-a...

Galerija Neymar i Leo Messi (Foto: AFP) Ivan Rakitić i Neymar (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) +2 Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)

Izgleda da je Neymar jako blizu povratka u Barcelonu. Katalonski Sport piše da su Brazilčeva majka i sestra prošlog tjedna započela logističku pripremu. Posjetile su Barcelonu i tragale za kućom u kojoj će stanoviti cijela obitelj.

Neymarovi se žele vratiti u luksuzni kvart Pedralbes, gdje su stanovali u prvom mandatu dok su bili u Barceloni.

Isti je redoslijed događanja bio i kada je Neymar prelazio iz Santosa u Barcelonu 2013. Neymarova majka je stigla u katalonsku prijestolnicu kako bi sve pripremila za dolazak njezina sina.

Neymarova majka posjetila Barcelonu

Sport piše da Neymar očekuje kako će idućeg tjedna njegov zastupnik ozbiljnije pritisnuti čelnike PSG-a da što prije realiziraju transfer.

Juve potukao šokiranu Barcu i dovodi Ronaldu veliko pojačanje: Brutalna plaća i garancija! Cristiano Ronaldo i Matthijs de Ligt (Foto: AFP) Matthijs de Ligt (Foto: AFP) Matthijs de Ligt (Foto: AFP) +3 Matthijs de Ligt slavi pogodak Tottenhamu (Foto: AFP)

eymar se trenutačno nalazi u Brazilu gdje prati Selecao na Copa Americi. Očekuje se da će Brazil igrati u finalu na Maracani 7. srpnja, a nakon toga Neymar će se vratiti u Pariz i sjesti za stol s čelnicima PSG-a.

PSG traži dva igrača plus keš

Operaciju smekšavanja „pariških šeika“ već neko vrijeme vodi poznati izraelski menadžer Pini Zahavi, koji je u odličnim odnosima s Neymarovima, ali i s predsjednikom PSG-a Nasserom Al- Khelaifijem.

Zahavi bi glavninu problema trebao riješiti idući tjedan, a onda će Neymar sjesti s Al-Khelaifijem i zaključiti priču sa svoje strane.

Prema svemu sudeći, Barcelona će pod račun morati ponuditi PSG-u dvojicu igrača plus keš. Parižani inzistiraju na Philippeu Coutinhu i Ousmaneu Dembeleu, a Barcelona bi navodno radije uključila Ivana Rakitića.

Brazilac sve prihvatio

Neymar je prihvatio sve Barcelonine zahtjeve, od isprike navijačima i značajnog smanjenja potraživanja na ime plaće do odustajanja od tužbe u kojoj od Barcelone traži da mu isplati 26 milijuna eura zaostalih bonusa.

Evo što sve Real i Barca nude za Neymara: Rakitić uključen u "svemirsku" jednadžbu! Ivan Rakitić i Neymar (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) Neymar se ozlijedio (Foto: AFP) +4 Kylian Mbappe i Neymar (Foto: AFP)

Puno toga govori da je priča ozbiljna i da bi se Neymar uskoro mogao vratiti na Camp Nouu. Čini se da po pitanju Neymara najbolje informacije ima katalonski Sport.

Upravo je taj sportski dnevnik prvi izašao s informacijom da Neymar napušta Barcelonu i prelazi u PSG. Sport je puno riskirao jer su u tom trenutku gotovo svi demantirali tu priču, čak se govorilo da je to glupost godine.

Ozbiljne informacije

Konkurentski Mundo Deportivo praktički je do zadnjeg trenutak nijekao da Neymar prelazi u Barcelonu. Mundo se pozivao na klupske izvore koji su tvrdili da nema nikakve šanse da Neymar napusti Barcelonu. Jedan od direktora se provalio kazavši da je 200 posto siguran u to.

Mundo je možda najbliži Barci, mnogi ga nazivaju klupskim biltenom, no Sport očito ima izravan kontakt s Neymarovima. Na užas konkurentskog Munda, na kraju se pokazalo da je Sport imao točnu informaciju, a da je Mundo pucao u prazno.

Sport i ovaj put forsira priču o Neymarovom povratku u Barcelonu. Očito je da njegovi novinari znaju nešto više od ostalih kada je u pitanju Brazilac. To je drugi detalj koji nam govori da se kuha transfer. Kad Sport piše o Neymaru, to treba uzeti jako ozbiljno.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider