Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
katalonci imaju problem

Niko Kovač i Bayern "miniraju" povratak Neymara u Barcelonu?

Kovačev Bayern mogao bi zakomplicirati povratak Neymara u Barcelonu.

Neymar u dresu Barcelone (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Njemački magazin Sport Bild tvrdi da je minhenski Bayern Nike Kovača vrlo zainteresiran za dovođenje Ousmanea Dembelea, krilnog igrača Barcelone, što bi moglo pokvariti katalonske planove u vraćanju Neymara u svoje redove.

Podsjetimo, povratak Neymara navodno je dogovoren, odnosno dogovoreni su osobni uvjeti suradnje između Barcelone i brazilskog nogometaša. Sada Barceloni preostaje s PSG-om dogovoriti odštetu, u koju pariški klub želi uključiti francuskog nogometaša, koji je pak na meti Bayerna.

Bayern traži zamjene za Riberyja i Robbena

Sport Bild navodi da je Bayern u potrazi za krilnim igračima, pogotovo nakon što su klub ovog ljeta napustili Arjen Robben i Franck Ribery, dvojac koji je godinama sijao strah i trepet u igri s krilnih pozicija.

Prva je opcija za Bayern dovođenje Leroya Sanea, njemačkog reprezentativca koji pomalo gubi svoju poziciju u Manchester Cityju, ali nije otpisan od strane Pepa Guardiole, čovjeka koji je veliki fan Saneova nogometa.

Bayern je bio zainteresiran za dovođenje Dembelea još 2016. godine, kada je francuski mladić odlučio otići u Borussiju Dortmund, a godinu dana kasnije u Barcelonu. Sada je, kako se čini, ponovno prilika za bavarski klub zgrabi vrlo talentiranog nogometaša, koji se očito nije najbolje našao u Barceloni.

On je u 42 nastupa u svim natjecanjima, ali svega 2500 minuta provedenih na travnjaku, postigao 14 pogodaka i upisao devet asistencija.

Barca zbog nediscipline prodaje Dembelea

Disciplina mu nije jača strana jer ga je Barcelona već nekoliko puta kaznila zbog kašnjenja, pa i nedolaska na trening a da to nikome ne javi. Upravo je nedisciplina jedan od razloga zbog kojeg ga navijači, a ni senatori svlačionice (Messi, Suarez i Pique) ne žele u momčadi u idućoj sezoni.

Barcelona će napraviti sve da vrati Neymara u svoje redove, a u tome bi joj jako pomoglo da Dembele ode u PSG i tako smanji odštetu koju mora platiti francuskom prvaku. No ako se mladi 22-godišnji Francuz zainati i odluči da ne želi u Pariz, onda će se Barcelona naći u velikim problemima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider