Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je oduševio

FOTO Vatreni se nakon teške sezone i Eura bavi poljoprivredom: "Nije sramota"

Hrvatski nogometni reprezentativac Martin Erlić pomaže obitelji u poljoprivredi.

Martin Erlić (desno) (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Iza Martina Erlića je stresna sezona, prvo je ispao iz Serie A sa svojim Sassuolom, a onda se već u grupnoj fazi oprostio od Europskog prvenstva u dresu Hrvatske.

Vjerojatno ni u snovima nije očekivao takav završetak sezone, no nije baš sve tako crno. U Italiji se pojavila informacija kako hrvatskog nogometaša želi dovesti aktualni osvajač Europske lige, Atalanta.

Klub iz Bergama je poslao upit za Erlića koji ima ugovor sa Sassuolom do ljeta 2026. godine, no svima je jasno kako će vrlo teško ostati ondje i naredne sezone.

Dok pronađe novi angažman, vrlo vjerojatno u Serie A, Erlić odmara u krugu obitelji u svojim Raštanima, u okolici Zadra. Dok se većina nogometaša opušta u svjetski poznatim odredištima i resortima, Erlić provodi vrijeme baveći se poljoprivredom.

Na rad u polju je naviknut još od dječačkih dana jer se cijela njegova obitelj bavi poljoprivredom. Erlići uzgajaju povrće, ide im jako dobro, a Martinu nije strano da zasuče rukave i pomogne svojim roditeljima.

Njegovo odrastanje bilo je teško i skromno o čemu je otvoreno progovorio:

"Kada sam se rodio, moji su živjeli u štali. Bile su životinje u jednoj prostoriji i nas je od njih dijelio samo jedan zid. Bilo je jako teških trenutaka i skupljanje boca. Koliko danas samo Hrvata skuplja boce... Nije sramota, ali to nikada nisam rekao. Takve neke stvari volim inače zadržati za sebe", otkrio je Erlić jednom prilikom.

Edin Džeko Praćeni turski novinar o Džekinu transferu u Hajduk: "Da, istina je, ali..." divider

Josip Brekalo Brekalo o propalom transferu u Dinamo: "Otkrit ću vam jednu ekskluzivu o Hajduku" divider

Dani Olmo u dresu Španjolske s desetkom na leđima Dani Olmo iznenadio Španjolce: Izdvojio je dva Hrvata, evo tko mu je najbolja skrivena "desetka" divider

Martin Erlić Martin Erlić (Foto: Instagram/Martin Erlić)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta