Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POGLEDAJTE GALERIJU

VIDEO U tijeku je proširenje kapaciteta Poljuda, ali i očekivano odvajanje tribina

Stadion Poljud dočekat će nastavak sezone u novom ruhu.

Galerija Stadion Poljud - 1 Stadion Poljud - 2 Stadion Poljud - 3 +4 Stadion Poljud - 4

Novinari i fotografi danas su pušteni na stadion Poljud da bi dokumentirali radove koji se trenutačno tamo obavljaju. U pitanju je davanje novog ruha samom stadionu, ali ne samo ruha nego i funkcionalnosti.

Naime, u produžetku istočne tribine postavit će se dodatna sjedeća mjesta s ciljem povećanja kapaciteta, tako da će neki gledatelji odsad biti smješteni gotovo uz sam teren.

Ipak, ovo što je na fotografijama tek je probna verzija, kako su naveli izvođači radova.

Na Hajduku se proljetos tražila karta više

Zasad nije poznato koliko će se točno novih mjesta na stadionu naći, ali svakako će biti to jedna zanimljiva novina, posebno ako Hajduk nastavi sa sjajnim partijama. Tada bi se na proljeće ponovno moglo tražiti mjesto više.

Onaj drugi potez već je ranije očekivan, a radi se o fizičkom odvajanju tribina. Odlučeno je spomenuto napraviti mrežom, a kako to izgleda, najbolje možete vidjeti u galeriji i u videu.

Hajduk svoju prvu utakmicu u ovoj godini igra već u nedjelju protiv Šibenika, a na njoj će sjeverna tribina biti zatvorena za posjet. Razlog su neredi s posljednje utakmice prvog dijela prvenstva, protiv Slaven Belupa u Koprivnici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider