Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije mu svejedno

FOTO Ne oglašava se često: Pogledajte što je Luka Vušković objavio nakon šokantne vijesti

Luka Vušković izrazio je podršku starijem bratu Mariju zbog kazne za dopinšku aferu.

Luka Vušković (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Gotovo pred sam istek roka Njemački nogometni savez (DFB) objavio je kaznu za Marija Vuškovića zbog pada na dopinškom testu. Dobio je dvogodišnju suspenziju, a to je mnoge neugodno iznenadilo.

Brzinom munje stizale su reakcije sa svih strana svijeta, a 21-godišnji hrvatski branič dobio je brojne poruke podrške. Javio se i Luka Vušković, supertalentirani branič Hajduka, koji na emotivan način proživljava probleme s kojima se suočava njegov stariji brat.

Mario Vušković Njemački savez obrazložio suspenziju za Vuškovića: "Daljnja analiza nije nam potrebna!" divider

Već ranije koristio je svaku priliku kako bi mu iskazao podršku, bilo na terenu ili na društvenim mrežama, a sada se kratko oglasio na Instagramu. Objavio je 16-godišnji Luka priču s dvije fotografije svog brata.

Na jednoj je Mario u dresu Hajduka, a na drugoj fotografiji su Vuškovićevi suigrači iz HSV-a, koji su mu iskazali podršku na utakmici 2. Bundeslige.

Za kraj dodajmo da HSV i Vušković imaju tjedan dana za podnošenje žalbe na odluku Sportskog suda DFB-a, a još uvijek nije poznato hoće li i antidopinška agencija (WADA) također uložiti žalbu na dvogodišnju suspenziju.

Luka Vušković Dva engleska kluba se uključila u utrku za Luku Vuškovića, sigurno će postati najskuplji hajdukovac u povijesti divider

Prije samo deset dana Vušković je odbio nagodbu prema kojoj bi bio suspendiran na godinu dana, ali to bi automatski značilo da priznaje krivnju za uzimanje dopinga.

Međutim, on izričito tvrdi da je nevin, a u tome ima podršku nekolicine odvjetnika, kluba, ali i brojnih suigrača. Po primitku šokantne vijesti javili su se Hajduk i HNS, koji su mu iskazali podršku u traženju pravde i dokazivanju nevinosti na sudu.

Instagram story Luke Vuškovića Instagram story Luke Vuškovića (Foto: Instagram/Luka Vušković/Screenshot)


 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider