Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zvučna imena

Dva engleska kluba se uključila u utrku za Luku Vuškovića, sigurno će postati najskuplji hajdukovac u povijesti

Newcastle i Tottenham također žele Luku Vuškovića.

Luka Vušković (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Najveći Hajdukov talent, 16-godišnji Luka Vušković, na meti je mnogih velikana.

Vušković je sa samo 16 godina i dva dana debitirao za seniorsku momčad Bijelih i ne izlazi iz prvih 11 u HNL-u, a mnogi stručnjaci mu prognoziraju stvarno veliku karijeru.

Trenutno nema boljeg braniča u njegovoj dobi u Europi, a koliko je dobar govori i interes brojnih velikana. Ozbiljan interes su pokazali PSG i Manchester City , Hajduk bi ga prodao za 15-ak milijuna eura, a to bi bio najveći transfer u povijesti Hajduka.

Mario Vušković Hajduk i HNS komentirali Vuškovićevu suspenziju: Pogledajte što pišu svjetski mediji divider

Nema europskog skauta koji nije čuo za sjajnog mladog igrača Hajduka, a u utrku s bogatim PSG-om i Cityjem sada su se uključili Newcastle, koji je nedavno postao financijski moćan i Tottenham.

Za Spurse i Newcastle tvrde engleski mediji, a situacija s Manchester Cityjem je jasna. Građani bi ga kupili već ovo ljeto, no ne bi išao u prvu momčad već bi se prvo dokazivao u juniorima pa bi možda dobio priliku u A momčad ili bi negdje završio na posudbi.

To nije ništa novo, tako City radi s mladim nadama. Kupi brojne igrače i pošalje ih na posudbe. To su napravili i s Antom Palaversom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider