Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Kapetan Vatrenih

Modrić otkrio razlog magične dugovječnosti: "Toliko volim nogomet da uživam i u treninzima"

I dok se među Vatrenima pojavljuju nova lica, jedno je konstanta, i to toliko jedinstvena da nas divljenje i poštovanje prema njemu i dalje svaki put oduševi. Riječ je, naravno, o kapetanu Luki Modriću.

Bilo da se radi o djeci u Dugopolju ili o djeci u Turskoj, Luka Modrić nogometaš je kojeg navijači jednostavno obožavaju. Uobičajeno je da kad kapetan slučajno ranije izađe iz igre, domaća ga publika isprati uz ovacije.

No ta se slika ponavlja i na gostovanjima, bilo da je riječ o klupskim ili reprezentativnim. Modrić je na Poljudu oborio još jedan rekord te postao najstariji igrač koji je ikad nastupio za Hrvatsku u kvalifikacijama za veliko natjecanje.

Mateo Kovačić i hrvatski reprezentativci Kovačić poručio što ga živcira, Šuker iskrsnuo iz potajice: "Modrić može odigrati još jedan Euro i SP" divider

"Ne znam je li to dobro ili loše... Dobro, drago mi je što sam i dalje tu, drago mi je što ću srušiti i taj rekord. Osjećam se dobro, osjećam se sretno kad sam tu i to je to", kaže Modrić.

S 37 i pol godina od domaćih novinara često čuje isto pitanje - dokad će moći igrati za Vatrene?

"Toliko me to često pitate da imam osjećaj kao da želite da što prije odem… Je li tako ili nije? Ne znam, tu sam do Lige nacija, a poslije ćemo odlučiti."

Marko Zeljko VIDEO Šest mjeseci nakon stravične nesreće postao je državni prvak: Upoznajte Marka Zeljka i pogledajte njegovu priču divider

No možda je svim mladim generacijama otkrio i najjači razlog svoje magične dugovječnosti.

"Ja toliko volim nogomet da i toliko uživam u svemu i možda je to jedan od razloga zašto toliko trajem. Toliko se dobro osjećam i stvarno uživam i volim nogomet od početka, to mi je praktički sve. Naravno, obitelj je tu najvažnija, ali to je ono što me ispunjava i čini sretnim. Nikada se još nije dogodilo da mi je nešto teško ili vezano za utakmice ili treninge."

Neymar Kakvo ludilo: Neymar prokockao milijun eura za dva sata, pogledajte kako je pukao divider

Jedinstvena pojava u našoj reprezentaciji dobije pljesak i na mjestu na kojem ga se može proglasiti endemskom vrstom.

Luku Modrića idući ćemo put, a možemo se nadati ne i posljednji, među Vatrenima vidjeti na Final Fouru Lige nacija. Polufinale protiv Nizozemske - 14. lipnja - na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider