Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
USKORO PLES MILIJUNA

Otac najtraženijeg nogometaša svijeta iznenadio izjavom o tome gdje će igrati iduće sezone

Na svijetu trenutačno ne postoji klub koji u svojim redovima ne bi volio vidjeti Floriana Wirtza.

Florian Wirtz (Foto: Profimedia)

Bayer Leverkusen i dalje suvereno korača ovom sezonom te je jedina neporažena momčad unutar najjačih pet liga. U Bundesligi ima 11 pobjeda i dva neodlučena susreta, dok je u Europskoj ligi ostvario svih pet pobjeda.

Nemanja Radonjić Opet zaiskrilo između hrvatskog trenera i Srbina: Izbacio ga s treninga prije velike pobjede divider

Momčad igra sjajno, svi igrači itekako imaju utjecaj u sustavu Xabija Alonsa, no jedno ime ipak je u prvom planu. O njemu smo zapravo već pisali, radi se o Florianu Wirtzu

Lider trenutačno najbolje momčadi Europi sa samo 20 godina

Taj 20-godišnjak vratio se nakon teške ozljede i nastavio igrati fenomenalno, kao da duge pauze nije ni bilo. I svakako je glavna zvijezda fenomenalnih Apotekara.

Naravno, to sve znači da nitko od najvećih klubova nije ravnodušan na sve što Wirtz nudi i svi prate njegovu situaciju. Ples milijuna sljedećeg će ljeta biti ogroman i svi se već pitaju gdje će Florian igrati iduće sezone. 

"Koliko ja znam, sve trenutačno vodi tome da će Florian i iduće sezone igrati za Leverkusen", riječi su kojima je iznenadio Florianov otac Hans-Joachim.

Kad jednog dana ode, bit će to za basnoslovnu cifru

To bi značilo da klub nema namjeru prihvatiti niti jednu od ponuda koje će sigurno doći? Ako je tako, posebno ako je u dogovoru s igračem, to je samo još jedan dokaz toga koliko pametno od namjerava graditi svoju karijeru.

Slaven Belupo FOTO Još jedan hrvatski prvoligaš dobiva moderni stadion: Trebao bi imati 8 tisuća mjesta divider

Ugovor s klubom veže ga do ljeta 2027. godine, a kad napokon dođe vrijeme za odlazak, nema nikakve sumnje da će se raditi o jednom od najvrjednijih transfera u povijesti nogometa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider