Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pred europsku ligu

Filip Zubčić javno prozvao Vlašića zbog izjave o Dinamu i Hajduku

Najboljem hrvatskom skijašu i dinamovcu zasmetala je izjava Nikole Vlašića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Ham i Dinamo sutra igraju susret šestog kola Europske lige. Englezi su već osigurali nastavak natjecanja, a Dinamo mora sutra uzeti bod ili pobijediti kako bi prošao dalje kao drugi.

U dresu West Hama vjerojatno će zaigrati i Nikola Vlašić, koji je danas najavio utakmicu, a njegova izjava zasmetala je najboljem hrvatskom skijašu Filipu Zubčiću.

"Bilo je lijepo kad sam došao na Maksimir s West Hamom i pobijedio 2:0, ali to je samo jedna pobjeda iz valjda 20 pokušaja! Znam da pobjedom možemo izbaciti Dinamo iz Europa lige. Svima iz Hajduka, pa tako i meni, bi se to jako svidjelo, no da budem iskren, fokusiran sam na West Ham i ne razmišljam previše o tome. Samo želim pobjeđivati", rekao je Vlašić pred novinarima.

Vlado Boban Dinamu otpala dva važna igrača za West Ham, a Kopić vjeruje u senzaciju divider

"Došao sam u Hajduk kad mi je bilo 11 godina, a to je san svakog djeteta ondje gdje sam odrastao. Svi ljudi u Splitu su ludi za Hajdukom, za njih je to najveći klub na svijetu. U Hrvatskoj imate veliko rivalstvo između Hajduka i Dinama. Zadnjih 15-ak godina Dinamo ima znatno bolje rezultate, no i dalje vlada osjećaj da je Hajduk povijesno veći klub", započeo je Vlašić pa nastavio:

gol expired FIFA uručila Livaji posebnu nagradu: Među najboljima je na svijetu prošlog tjedna divider

"Hajdukova je akademija nadaleko poznata, mnogi dobri igrači su proizašli iz nje. Dosta mladih igrača dobije šansu u prvoj ekipi s već 18 ili 19 godina, a ja sam imao sreću da debitiram kao 16-godišnjak. Samo lijepe uspomene me vežu uz Hajduk, to je zaista predivan klub. Kad se sjetim svojih utakmica s Hajdukom protiv Dinama, ponekad smo gubili i 4:0, 5:1. Davali smo sve od sebe u derbijima.''

Zubčić je podijelio njegovu izjavu na Instagramu i dodao komentar:

''Bravoo! Ovak razmišlja jedan 'pravi' sportaš…'', ironično je napisao Zubčić, koji je inače veliki dinamovac.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider