Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka čast

FIFA uručila Livaji posebnu nagradu: Među najboljima je na svijetu prošlog tjedna

Najpoznatija nogometna simulacija na svijetu prepoznala je igre Marka Livaje u dresu Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaš Hajduka Marko Livaja ove sezone igra u sjajnoj formi, a njegove igre u HNL-u nisu prošle ispod radara najpopularnijoj nogometnoj simulaciji FIFA-i 22.

Čelnici igrice koja nosi naziv krovne svjetske nogometne organizacije vidjeli su da je Livaja prošli tjedan protiv Lokomotive zabio gol i upisao dvije asistencije, a nekoliko dana kasnije bio je najbolji igrač derbija protiv Dinama, zabio je Livakoviću i asistirao Sahitiju za pobjedu Hajduka.

gol expired Kakva nepravda za Kraljice šoka: Nisu zaslužile da im ovo naprave divider

Livaja je tako dobio novu poboljšanu karticu u FIFA-i, izabran je u momčad tjedna u kojoj su još primjerice Coman, Jović, Immobile, Bernardo Silva… Ukupno 23 igrača koji su bili najbolji u svjetskim ligama prošlog tjedna. Livaja je dobio ocjenu 81, a njegova osnovna kartica je 75.

Prvi ove sezone

Livaja je prvi igrač iz HNL-a koji je dobio poboljšanu karticu ove sezone, a kako je Hajduk tek od ove sezone uključen u igrici, prošle sezone specijalne kartice dobivali su samo dinamovci poput Mislava Oršića i Brune Petkovića (81). Oršić je čak prošle sezone dogurao do 90 kartice.

gol expired Stigle su kazne za derbi na Maksimiru: Hajduk dobio veću kaznu od Dinama divider

Tek peti Hrvat

Napadač Hajduka je tek peti hrvatski nogometaš koji je zaslužio ovu čast ove sezone. Uz njega novu karticu je dobio Kramarić (86), Pašalić i Ćaleta-Car (82) i Gvardiol 81.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider