Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Udarili po džepu

Stigle su kazne za derbi na Maksimiru: Hajduk dobio veću kaznu od Dinama

Hajduk je pobijedio Dinamo u najvećem hrvatskom derbiju na Maksimiru s 2:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Disciplinski sudac HT Prve lige, Alan Klakočer, donio je odluku o kaznama s derbija 18. kola HT Prve lige između Dinama i Hajduka.

GNK Dinamo je kažnjen s 50 tisuća kazne, dok je HNK Hajduk Split kažnjen s 60 tisuća kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava, stoji na internetskoj stranici Prve HNL.

Tako je sudac u 71. minuti susreta prekinuo utakmicu zbog većeg broja baklji od strane obje navijačke skupine, BBB-a i Torcide. 

Delegat je izbrojio ukupno 32 baklje domaćih navijača, od kojih je 21 bačena na tartan, a tri u teren za igru. Četiri petarde bačene su na tartan stazu, zapaljene su tri dimne bombe, jedna bljeskalica je bačena na tartan stazu i zabilježen je jedan topovski udar.

gol expired Bez golova u derbiju prve i druge momčadi Prve HNL: Susret obilježili žuti kartoni, Rijeka zadržala prvo mjesto divider

Torcida je zapalila 51 baklju, od kojih je 38 bačeno na tartan stazu. Dvije petarde, tri topovska udara, četiri prskalice i dvije bljeskalice bačene su na tartan stazu, a zapaljeno je ukupno deset dimnih bombi.

Pogodak Marka Livaje na Maksimiru

Sahiti zabija za 2:0

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider