Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"dani, vrati me u igru"

Problem s nacionalnim nabojem? Neka Modrić i društvo pogledaju ovaj video!

Nevjerojatne scene ljudske volje i želje za pobjedom obilježile su susret Argentine i Perua u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nevjerojatna scena viđena je na utakmici Argentine i Perua, susretu pretposljednjeg kola južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Dvoboj koji je završio bez pogodaka, uz pregršt promašenih prilika Argentinaca, obilježio je trenutak iz 63. minute.

Samo četiri minute nakon što je ušao u igru argentinski veteran Fernando Gago teško je ozlijedio ligamente koljena pri jednom dodavanju. No ono što je uslijedilo u iduće četiri minute obišlo je svijet i naježilo mnoge.

Gago je prvo pao na travnjak, uhvatio se za glavu i tražio izmjenu. Nedugo nakon toga se pridigao i samostalno otrčao uz aut-liniju, gdje mu je doktor rekao da su stradali ligamenti koljena i da ne može nastaviti.

"Dani, zakrpaj me! Pusti me da igram!", vrištao je iz petnih žila Gago, dok ga je liječnik reprezentacije pokušao uvjeriti da to nije dobra ideja.

Pomoćni doktor omotao je Gagovo koljeno, no izdržao je svega dvije minute na travnjaku. Ubrzo je Enzo Perez ušao u igru umjesto čovjeka koji je pokazao što znači igrati svim srcem, dušom i tijelom za reprezentaciju!

Luka Modrić je nakon poraza kod Turske u javnost izašao s informacijom da u svlačionici postoji problem s nacionalnim nabojem. Možda bi kao kapetan trebao posjesti svoje suigrače i pokazati im kako trebaju nastupiti na travnjaku večeras protiv Finske i u ponedjeljak u Ukrajini...

Gago će zbog teške ozljeda koljena vjerojatno izbivati do kraja sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider