Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigla ponuda na Poljud

Fabrizio Romano: Ako propadne transfer Luke Vuškovića, PSG će dovesti drugog Hrvata?

16-godišnji nogometaš Hajduka Luka Vušković je na radaru PSG-a i Manchester Cityja.

Luka Vušković (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Fabrizio Romano, najpoznatiji stručnjak za transfere, objavio je nove informacije o Luki Vuškoviću. Talijanski novinar gotovo svakodnevno prati novosti oko 16-godišnjeg igrača Hajduka, a ovog ponedjeljka raspisao se o interesu PSG-a i ostalih europskih divova.

Parižani su i dalje zainterisirani za njega, ali polako se počinju raspitivati i za druge opcije na tržištu. Svjesni su da cijela svita europskih klubova prati Vuškovića za kojeg će trebati istresti poveću količinu novca.

Hajduka zna kakvog igrača ima u svojoj momčadi i neće ga tako olako pustiti, žele to ozbiljno naplatiti pa se tako barata iznosom od 15 milijuna eura.

Harry Maguire Veliki povratak Harry Magueirea: "Bio je dominantan, diktirao je cijelu igru" divider

Bio bi to najveći izlazni transfer u povijesti splitskog kluba, a Romano tvrdi da je na splitsku adresu već sletjela ponuda Manchester Cityja u visini od 12 milijuna eura. To je ispod onoga što Splićani traže, ali City nije jedini engleski klub koji želi Vuškovića.

Međutim, talijanski novinar je iznio zanimljiv detalj o interesu Parižana. Povuče li se PSG iz posla s Vuškovićem, mogli bi dovesti jednog drugog talentiranog Hrvata. Nije naveo o kome se radi, tako da možemo samo nagađati, ali čini su da su Hrvati itekako zanimljivi europskih klubovima, i to onim najvećim...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider