Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
L'Equipe spominje PSG

Najpoznatiji stručnjak za transfere zaluđen Vuškovićem: ''Traje luda utrka za igračem Hajduka''

Fabrizio Romano ne prestaje objavljivati informacije o Luki Vuškoviću.

Marijan Budimir i Luka Vušković (Foto: Vojko Bašić/Cropix)

Gotovo svakodnevno Fabrizio Romano, najpoznatiji stručnjak za nogometne transfere, prati situaciju vezanu za Luku Vuškovića, 16-godišnjeg igrača Hajduka. Talijanski novinar čak ima istaknuti tvit na vrhu koji je objavio još tamo početkom ožujka vezan za Vuškovića, što dovoljno govori o interesu za mladog igrača.

Novu objavu imao je ovog četvrtka, a u njoj je naglasio kako Manchester City i dalje aktivno radi na dovođenju igrača koji kao kadet već igra u prvih 11 Hajduka.

''Traje luda utrka za igračem Hajduka koji je 2007. godište, Lukom Vuškovićem. Manchester City i dalje radi na tome nakon što je prije dva tjedna otkrivena ponuda. Želi ga i Paris St. Germain, a u utrku se uključilo još nekoliko klubova iz Premier lige'', napisao je Romano na Twitteru.

Francuski L'Equipe također piše o zanimanju PSG-a te dodaje bi ga pariški klub ostavio u Hajduku barem još godinu dana.

Zasad poznata ponuda Cityja od 10 milijuna eura

Podsjetimo, u javnost je procurila ponuda Man Cityja Hajduku od 10 milijuna eura (+ dva s bonusima) za igrača koji je tek navršio 16 godina.

Na Poljudu ozbiljno razmišljaju o bogatoj ponudi jer Hajduk nije u poziciji odbijati transfere od kojih živi. No čini se kako bi u klubu trebali odbiti prve ponude s obzirom na zanimanje koje je u Europi pobudio taj veliki talent.

Vidjet ćemo hoće li netko nadvisiti zasad otkrivenu ponudu Cityja koja ne mora biti najbolja solucija za klub i samog Vuškovića. Idealnije bi za oboje bilo rješenje kakvo, na primjer, često nudi Leipzig, koji radi sjajne transfere, a nije klub koji je krajnja destinacija poput najbogatijih europskih bogataša, već mjesto razvoja igrača i preprodaje onim najvećima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider