Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PREPOROĐENI HARRY

Veliki povratak Harry Magueirea: "Bio je dominantan, diktirao je cijelu igru"

Kapetan Manchester Uniteda mogao bi dobiti novu pravu priliku.

Harry Maguire (Foto: Profimedia)

Manchester United odigrao je protiv Evertona vjerojatno najbolju ovosezonsku utakmicu u Premier ligi. Rezultat 2:0 možda to ne otkriva, ali isto tako možemo reći da je partiju sezone odradio i vratar gostiju, Jordan Pickford.

U momčadi je nakon dva mjeseca od prve minuta zaigrao i Harry Maguire, koji je zaslužan za to što su gosti na cijelom susretu ostavljeni na zapravo tek jednom pravoj prilici, koju pri 0:0 nije iskoristio Ellis Simms.

Oduševio je svog trenera

Na kraju utakmice je trener Eric ten Hag dobio posebno pitanje u vezi Magueireove izvedbe na što uslijedio vrlo pozitivan odgovor.

"Maguire je bio dominantan, diktirao je cijeloj momčadi. Ovo je jedan potpuno drugačiji Harry od onog kakvog sam ovdje vidio prvih par tjedana ili mjeseci", rekao je ten Hag, dodavši:

"Toliko puno puta je preuzeo inicijativu, dominirao je nad svim protivnicima, ulazio u pozicije, odrađivao dodavanja. Bio je to uistinu sjajan nastup."

Maguire je imao neke ponude za napuštanje kluba, no odlučio je ostati i izboriti se za priliku vratiti se u prvu momčad. Tko zna, možda se to na kraju ispostavi kao dobra odluka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider