Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne leže Modrima

Evo kako je Jakirović objasnio novi kiks protiv Lokomotive: "Pohvalno je što smo se vratili"

Lokomotiva je još jednom uzela bodove Dinamu. Ovaj put je bio remi 2:2 u Kranjčevićevoj...

Sergej Jakirović (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Trener Dinama Sergej Jakirović nije mogao biti sretan rezultatom, najblaže rečeno. Dinamo je izgubio dva možda jako bitna boda u utrci za naslov prvaka.

Bruno Petković Lokomotivin dvojac zreo je za preuzimanje Dinama: Uprava može smijeniti trenera, a odmah i sebe divider

„Nisam bio zadovoljan s čvrstinom u prvom poluvremenu. Pohvalno je što smo se uspjeli vratiti iz minusa. U prvom poluvremenu nismo imali dobru organizaciju igre, kvalitetan protok lopte, nismo se uspjeli nametnuti. U drugom dijelu napravili smo zamjene, na kraju se igralo ‘run and gun‘, jer smo željeli zabiti gol. Moramo se zadovoljiti s bodom, ali ja s time nisam zadovoljan“, kazao je Jakirović, koji je objasnio zašto je izvadio iz igre Martina Baturinu.

„Nije bilo nekog posebnog razloga, Uveli smo Bulata i Ademija da dobijemo na duelima. Uveli smo i Kulenovića, ali nismo uspjeli zabiti.“

Zbog čega Kaneko nije započeo utakmicu?

„Stavio sam Špikića da optereti beka Lokomotive jer smo htjeli napadati dubinu. Izvadio sam ga jer se nije dobro osjećao. Bio je asistent za prvi gol. Imamo četiri krila, tu možemo miksati.“

Marko Šepat Navijači Dinama pogrdnim povicima ispratili igrače, čulo se i "Jakiroviću, odlazi" divider

Trener Lokomotive Silvijo Čabraja bio je puno zadovoljniji od Jakirovića.

Silvijo Čabraja je kazao ovo...

„Bila je to za publiku iznimno zanimljiva i dinamična utakmica. Žao mi je što iz naših prilika nismo povećali vodstvo. Jer smo na kraju morali ginuti. Da je Mudražija zabio u drugom dijelu, tko zna kako bi bilo. Crna mačka za Dinamo? Ne znam jesmo li crna mačka... U ovom prvenstvu smo izgubili samo pet utakmica. Očito ne ležimo Dinamu“, zaključio je Čabraja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider