Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bitka za finale

Adolf Hütter ističe da je Chelsea favorit, a Sarri smatra da su trebali pobijediti

Trener Chelseaja Maurizio Sarri smatra da su trebali pobijediti u četvrtak u Frankfurtu u prvoj polufinalnoj utakmici Europske lige protiv Eintrachta, koja je na kraju završila s rezultatom 1:1.

Adi Hütter i Maurizio Sarri (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Eintracht je poveo u 23. minuti Jovićevim golom, a na konačnih 1:1 poravnao je Pedro prije samog odlaska na odmor u 45. minuti.

"Zadovoljan sam igrom svoje momčadi, ali ne i rezultatom jer mislim da smo zaslužili pobjedu. Posljednjih 20 minuta prvog poluvremena i 35 minuta u nastavku odigrali smo jako dobro. Ipak, 1:1 u gostima nije loše. Prije tri mjeseca bili smo u velikim problemima, ali sada smo četvrti u Premier ligi i imamo velike šanse da se plasiramo u finale Europske lige. Želimo osvojiti Europsku ligu i mislim da to zaslužujemo", istaknuo je Maurizio Sarri.

Novinare je zanimalo zašto je najboljeg igrača Edena Hazarda uveo u igru tek u 61. minuti.
"Hazard je bio na klupi jer je odigrao deset utakmica u nizu. Niti jedan nogometaš ne može odigrati 70 do 75 utakmica u sezoni, ponekad im je potreban odmor", dodao je trener Chelseaja.

Eden Hazard (Foto: AFP) Sve je spremno: Real odredio datum objave najvećeg ovogodišnjeg pojačanja divider

Trener Eintrachta Adi Hütter ističe da je Chelsea favorit u uzvratu: "Ovo je impresivan rezultat. Odlično smo igrali na početku susreta, a velike zasluge za to imaju naši fantastični navijači. No igračka kvaliteta Chelseaja izišla je na vidjelo u završnici prvog poluvremena te u prvom dijelu nastavka. Očito je da je Chelsea favorit u uzvratu, ali u nogometu je sve moguće".

"Chelsea je bio najteži protivnik kojeg smo imali ove sezone. Žao mi je što smo primili gol za 1:1 na samom kraju prvog poluvremena, ali ponosan sam na naše navijače. Dali smo sve od sebe i pokazali smo da možemo igrati ravnopravno", napomenuo je igrač Eintrachta Gelson Fernandes.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider