Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rekordni transfer

Sve je spremno: Real odredio datum objave najvećeg ovogodišnjeg pojačanja

Real Madrid navodno je odredio datum za objavu najzvučnijeg ovogodišnjeg pojačanja.

Eden Hazard (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real Madrid vjeruje kako će osigurati potpisivanje Chelseajeve zvijezde Edena Hazarda čim završi sezona. Bluesi su u četvrtak u prvoj utakmici polufinala Europske lige odigrali 1:1 protiv Eintracht Frankfurta i nadaju se da će obraniti četvrto mjesto u Premierligi u preostala dva kola.

Iako se još ima igrati na Stamford Bridgeu, sezona je za Real praktički završena jer Zidaneova momčad čvrsto drži treće mjesto u La Ligi i teško da se išta može promijeniti.

Španjolska Marca prenosi kako je Chelseajeva borba na dva fronta glavni razlog zbog kojeg Hazardov transfer još nije potvrđen jer londonski klub ne želi potkopavati menadžera Maurizija Sarrija na kraju sezone.

Podrazumijeva se da su Hazard i Real već sve dogovorili, a transfer bi se mogao objaviti 12. svibnja ako Chelsea ne prođe u finale Europske lige. Tada je na rasporedu zadnje kolo Premierlige, iako se ističe da Real obično čeka do kraja svoje domaće sezone prije nego što potvrdi nova pojačanja, što znači da bi službena objava mogla stići i 19. svibnja.

Međutim, još se treba dogovoriti naknada između Reala i Chelseaja, koji traži 140 milijuna eura. Španjolski gigant zasad pokušava smanjiti taj iznos, ali vjeruje se da će morati srušiti rekord Garetha Balea kako bi doveo belgijsku zvijezdu.

Real postigao dogovor s velikom zvijezdom: Madriđani ruše Baleov rekord Nelson Semedo i Christian Eriksen (Foto: AFP) Eriksen slavi pobjednički pogodak (Foto: AFP) Christian Eriksen i Felipe Anderson (Foto: AFP) +3 Cristian Eriksen i Eden Hazard (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider