Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ISTOK HRVATSKE NA NOGAMA

Euforija u Osijeku: Srušen rekord po broju pretplata, planule i ulaznice za gostujuću tribinu u Zalaegerszegu

NK Osijek prodao je rekordan broj godišnjih pretplata, a ogroman interes je i za gostovanje u mađarskom Zalaegerszegu.

Red za ulaznice na Opus Areni (Foto: Ivan Perić/Cropix)

Kao što se već prvog dana početka prodaje ovosezonskih pretplata moglo očekivati, nogometaše Osijeka ove sezone gledat će najveći broj vlasnika godišnjih ulaznica, a možda padne i najveći prosjek gledatelja u ovom stoljeću.

Broj prodanih pretplata bliži se polovici kapaciteta

Prema dostupnim informacijama, prodano je preko 5000 pretplata, što je broj s kakvim se u klubu, otkako su uveli godišnje ulaznice, još nisu susreli. Podsjećamo, kapacitet stadiona je 13005 mjesta.

Opus Arena Osječani pokazali zašto bi Opus Arena trebala osigurati najbolje uvjete igre u državi divider

Očekuje se da bi prva tri susreta na novom stadionu, subotnji protiv Slaven Belupa, zatim europski protiv ZTE Zalaegerszega te onaj trećeg prvenstvenog kola protiv Hajduka (ako ne bude odgode) trebali biti rasprodani. 

Masovno gostovanje u Mađarskoj

A što se tiče rasprodanih ulaznica, takve su one za gostujuću tribinu u Zalaegerszegu, gdje će Bijelo-plavi 3. kolovoza odigrati uzvratni susret 2. pretkola Konferencijske lige protiv ZTE-e. Dakle, više od dva tjedna prije tog susreta te osam dana prije prve utakmice, navijači Osijeka kupili su svih 600 ulaznica.

Gustavo iz Kolumbije VIDEO U redu za Osijekove ulaznice i jedan Kolumbijac: "Na prvu sam se zaljubio u klub, ali tek sam sad pravi lega" divider

Vrijedi napomenuti kako je klub tek jučer pustio obavijest o ulaznicama za gostovanje u Mađarskoj, no veliki broj navijača već se prije toga snašao i osigurao svoje mjesto na tribini ZTE Arene.

Osječane sigurno čeka jedno od najmasovnijih gostovanja u novijoj povijesti kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider