Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
euforija u amsterdamu

Kaos na ulicama Madrida: Navijači Reala traže Perezovu ostavku i povratak Mourinha

Navijači Real Madrida nisu imali ni najmanje razumijevanja za poraz od Ajaxa u osmini finala Lige prvaka.

Ogorčeni navijači Reala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida dotaknuli su samo dno nakon što su u razmaku od tjedan dana izgubili tri utakmice i praktički ostali bez ikakve šanse da osvoje trofej ove sezone. Ispali su u polufinalu Kupa kralja (Barcelona), poraženi su u prvenstvu od Barcelone i sinoć su ispali iz Lige prvaka nakon katastrofe na Santiago Bernabeu i poraza od Ajaxa 4:1.

Potpuno različito raspoloženje vladalo je u glavnim gradovima Španjolske i Nizozemske. Euforija u Amsterdamu i ogorčenje u Madridu. Navijači Ajaxa gotovo da nisu mogli vjerovati što su ostvarili, a nakon izbacivanja prvaka Europe zaključak gotovo svih navijača je isti: "sada idemo osvojiti Ligu prvaka".

Mazroui spašava loptu (Screenshot) Potez mladog Marokanca početak čudesne akcije i golčine Tadića: Što su suci vidjeli, a mi nismo? divider

SLAVLJE NA ULICAMA AMSETERDAMA

Slavilo se na ulicama Amsterdama do sitih noćnih sati, dok se na ulicama Madrida protestiralo, odnosno tražilo ostavku predsjednika Reala - Florentina Pereza.

"Florentino, ostavka", orilo se ulicama glavnog španjolskog grada, te se zazivalo ime novog trenera.

"Jose Mourinho!"

Modrić i Zidane u zagrljaju (Foto: AFP) Zidane sve predvidio, najveći krivac oštri sablju: Dugačka lista za odstrel, Modrić najsigurniji divider

Gotovo svaki navijač Reala koji je stao pred kameru AS TV-a upro je prstom u smjeru predsjednika, koji nije napravio dovoljno nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus. Nije doveo adekvatno riješenje u napadu, a jedini pravi napadač kojeg je doveo, Mariano Diaz, sjedi na klupi i ne igra.

Može li Mourinho vratiti real na vrh sljedeće sezone?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider