Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bijeli srušili Građane

Pogledajte ludo slavlje i erupciju oduševljenja na Poljudu: "Ogroman uspjeh za našu školu nogometa i cijeli Hajduk"

Juniori Hajduka plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka...

Galerija Juniori Hajduka slave pobjedu Juniori Hajduka slave pobjedu Marijan Budimir Juniori Hajduka slave pobjedu

Juniori Hajduka pobijedili su Manchester City 2:1 na Poljudu i plasirali se u četvrtfinale omladinske Lige prvaka, gdje će igrati 14. ili 15. ožujka s pobjednikom dvoboja između Borussije Dortmund i PSG.

Slavlje Hajdukovih juniora VIDEO Senzacionalni juniori Hajduka pišu povijest: Izbacili Manchester City i izborili četvrtfinale Lige prvaka! divider

Na lijepo popunjenom Poljudu zavladala je erupcija oduševljenja. City je bio veliki favorit, pa se može reći da su mladići Hajduka napravili senzaciju.

"Fenomenalan je osjećaj i ogroman uspjeh za našu školu nogometa i cijeli Hajduk“, ushićeno je nakon utakmice kazivao trener juniora Hajduka Marijan Budimir

„Možda sada nismo ni svjesni svega, ali ovo je doista veliki uspjeh. Puno smo ih analizirali, snimili njihove nedostatke, a igrači su naše ideje fenomenalno prenijeli na teren. U završnici utakmice malo su nas ponijele emocije, ali uspjeli smo izdržati“, kazao je Budimir pohvali rad Hajdukove Akademije.

Strijelac drugog pogotka za Hajduk Mato Antunović istakao je:

„Presretni smo, neopisiv je osjećaj. , svi smo presretni. City je bio najteži protivnik dosad u Ligi prvaka, ali dobro smo se pripremili i to proveli na teren“, kazao je Antunović i opisao kako se osjećao kada u je postigao pogodak. 

„To je za svakog napadača nešto posebno, navala adrenalina i emocija. Međutim, najvažnije je da smo pobijedili i prošli dalje“, zaključio je Antunović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider