Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Javlja Di Marzio

Erling Haaland odlučio gdje će nastaviti karijeru, Raioli rekao: "Počni dogovarati transfer"

Radije bi u La Ligu od Premiershipa, a tamo ga mogu priuštiti samo dva kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometni superstar Erling Haaland polako završava svoje "prijelazno razdoblje“ u Borussiji Dortmund i razmišlja glasno o nastavku svoje karijere. Mnogo je nepoznanica, poznato je jedino kako će ju nastaviti u nekoj mega momčadi, a sad je preko svog agenta Mina Raiole natuknuo gdje.

Gianluca Di Marzio piše kako mu je navodno rekao da mu se La Liga više sviđa od Premier lige i kako bi radije napravio potez u tom smjeru, nego prema Otoku, na kojem ga žele Chelsea, Manchester City i Utd.

gol expired Borussia želi zadržati Haalanda pod svaku cijenu, ovo još nikome nisu ponudili divider

Nema puno klubova koji bi mogli priuštiti njegovu plaću, a ona će prema pisanjima engleskih medija iznositi 40.000.000 eura po sezoni! Vjerovalo se kako će ga uzeti Guardiola, koji definitivno ima raspoloživ budžet i koji je nedavno ostao bez neprežaljene klupske legende Sergija Aguera i kojemu je potreban igrač na toj poziciji.

Na Pirinejima ga mogu dovesti samo dvije momčadi, jasno madridski Real i njegov veliki rival Barcelona, ali čini se kako on u El Clasicu navija za Kraljevski klub jer bi se rado, navodno, pridružio Kylianu Mbappeu u novom Perezovom superprojektu.

gol expired Kuha se nešto veliko: Barca radi na dva velika transfera, skuplja milijune za Xavijev projekt divider

Izgleda kako će najveća zvijezda sljedećeg ljetnog Mercata na koncu doseliti Luki Modriću i društvu te zaigrati uz hrvatskog maestra u njegovoj, vjeruje se, posljednjoj sezoni u karijeri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider