Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ove zime?

Englezi tvrde: Pogba odlazi i vraća se na mjesto svoje najveće sreće

Paul Pogba ne skriva emocije prema Juventusu, a sada se želi vratiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski reprezentativac Paul Pogba neće produžiti ugovor sa svojim klubom, Manchester Unitedom, javljaju ovog petka svi otočki mediji.

Sve je, dakle, spremno za drugi odlazak 28-godišnjeg Pogbe s Old Trafforda, gdje je u prvom navratu igrao u mlađim kategorijama od 2009. godine te kratko za prvu momčad (tijekom 2011. i 2012.). Potom je otišao u Juventus te je dres torinskog kluba nosio do 2016. godine, kada se ponovno vratio u Manchester u transferu vrijednom čak 105 milijuna engleskih funti.

gol expired Bivši igrač Hajduka otkrio kako su se motivirali za Dinamo: ''Nikada više nismo gledali Gladijatora…" divider

Aktualni ugovor Pogbi ističe na kraju aktualne sezone, kada bi mogao kao slobodan igrač promijeniti klub, a ponovno se spominje mogućnost njegova povratka u Torino. No, odlazak u madridski Real već je neko vrijeme realnija opcija kada je u pitanju francuski vezni igrač.

gol expired Slovenci plasirali transfer bombu: Kek preuzima Dinamo, a hrvatska legenda ide na klupu Slovenije? divider

Inače, Pogba trenutačno ne igra za šestu momčad s premierligaške ljestvice zbog ozljede butnog mišića te bi se nogometu trebao vratiti tijekom siječnja iduće godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider