Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Povratak u staro jato

Englezi najavljuju bombu: Uskoro će se zatresti Europa, Ronaldo priprema senzacionalan transfer

Cristiano Ronaldo na pragu je odlaska iz Manchester Uniteda, a navodno pregovara s predsjednikom Reala Florentinom Perezom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo na pragu je odlaska iz Manchester Uniteda. Engleski Mirorr piše da novi trener Erik Ten Hag ne računa na Portugalca i da on već traži novi klub.

To i nije neka senzacionalna vijest, čak se mogla i očekivati, no okus senzacije imaju Mirrorove informacije da Ronaldo priprema povratak u Real Madrid.

Englezi tvrde da je Ronaldo u kontaktu s predsjednikom Reala Florentino Perezom te da ga je uspio nagovoriti da ga vrati na Santiago Bernabeu.

Ronaldo napušta Manchester United

Tijekom Ronaldova napuštanja Juventusa pojavile su se informacije da Portugalac pokušava pronaći način kako da se vrati u Real.
Teren je dugo ispitivao Ronaldov menadžer Jorge Mendes, a i sam Ronaldo je posjetio Madrid.

Pep Guardiola Guardiola donio odluku o nastavku karijere: Pep slaže zastrašujući stroj, svima će se tresti gaće divider

Perez tada nije pokleknuo, sve je ostalo na spekulacijama, no Mirror tvrdi da se sada situacija promijenila.
Perez i Ronaldo imali su poseban odnos tijekom Portugalčeve devetogodišnje ere na Bernabeu.

Taj je odnos varirao između izljeva ljubavi i žestokih svađa. Može se reći da je Ronaldo bio Perezov „razmetni sin“. Puno puta mu je popuštao, no na kraju mu je pokazao izlazna vrata kada je zatražio još jedno astronomsko podizanje plaće uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Povratak u Real Madrid

Razlog je bilo saznanje koliko Lionel Messi zarađuje po tada novom ugovoru s Barcelonom. Poslovično ljubomorni Ronaldo htio je da mu Perez izjednači primanja ili barem približi Messijevim, a riječ je bila o otprilike stotinu milijuna eura godišnje, ako računamo golu plaću, bonuse za potpis, premije, specijalne bonuse za osvojene trofeje i prepuštanje svih marketinških prava na „lik i djelo“.

gol expired Bale opet radi nered: Velšanin razbjesnio sve u Realu, madridski mediji grme divider

Perez nije htio ni da čuje, a Ronaldo je uvrijeđeno najavio odlazak u Juve, što je na kraju i napravio. Bilo je to veliko iznenađenje jer se samo nekoliko tjedana prije u madridskim medijima pisalo kako će Ronaldo do kraja karijere ostati u Realu.

Tko zna, možda Ronaldo na kraju doista završi karijeru u Realu. U Mirroru tvrde da će se Europa uskoro zatresti. Po Englezima je Ronaldov povratak u Real izgledna mogućnost

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider