Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otkrio kako je osmislio trening

Nakon što je oduševio vratarske zvijezde i legende svojim treningom, 11-godišnji dječak dobio "ludi poziv"

Jedanaestogodišnji Irac Nathan nije mogao vjerovati kada je preko noći postao internetska zvijezda, a još manje kada ga je nazvao engleski reprezentativni vratar Jack Butland.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada je zamolio majku da ga snimi kako u izolaciji zbog pandemije koronavirusa u svom dvorištu sam brusi vratarske vještine, 11-godišnji Nathan nije ni slutio da će preko noći postati hit na društvenim mrežama, a kamoli da će mu se javiti brojne vratarske legende.

"Ništa, pa ni zao virus ne može spriječiti talentiranog vratara da radi na sebi i napreduje. Bravo, mladiću", napisao je legendarni danski čuvar mreže Manchester Uniteda Peter Schmeichel, koji je podijelio video na svom profilu.

gol expired Procurili izvještaji policajaca koji su uhitili Jona Jonesa: Bio je pijan i napušen. Pored auta prazne čahure divider

Isto je napravio i David de Gea, dok je vratar Watforda Ben Foster komentirao objavu:

"Kakva legenda!!! Ne znam kako, ali morat ću ti organizirati trening. Samo naprijed, prijatelju."

Dva dana kasnije Nathan je dobio i poziv od reprezentativnog vratara Engleske Jacka Butlanda. On ga je nazvao na FaceTime.

gol expired Ružan kraj najljepše Dinamove priče: Sjetite se što je nedavno viknuo treći brat Mamić divider

"Mi vratari smo bili vrlo impresionirani onime što si radio i kako si to osmislio. Vidim i da si veliki navijač Leedsa (u kojem je Butland branio)", kazao je Butland na početku razgovora s mladim nadobudnim vratarom.

Nathan je aktualnom vrataru Stoke Cityja otkrio kako je došao na ideju da sam brusi vratarske vještine i reflekse.

"Htio sam poraditi na svojim dodavačkim vještinama, a to sam radio tako da sam sam sebi dodavao loptu odbijajući je od zida. Pa mi je palo na pamet da bih na taj način mogao popraviti i svoje vratarske mogućnosti", kazao je 11-godišnji dječak.

gol expired Legenda Manchester Uniteda otkrila urnebesnu taktiku za zaustavljanje Cristiana Ronalda divider

Nakon što je završio razgovor s Butlandom, prve riječi koje je izgovorio u kameru koju je ponovno držala njegova majka bile su: 

"Ovo je ludo."

San mu je jednog dana braniti za Leeds u Premierligi, a s obzirom na talent koji je pokazao i divljenje koje je među brojnim vrhunskim vratarima izazvao ne sumnjamo da bi u tome mogao uspjeti.

gol expired Nakon obavijesti o otkazu Bjeličinu stručnom stožeru iz Dinama je stiglo novo priopćenje: "Ako oni to ne razumiju..." divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider