Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mladi vratar je hit

Dječak smislio genijalan način za trening u izolaciji: Oduševio vratarske zvijezde i legende

Čak i velikog Petera Schmeichela oduševile su njegove metode...

Trening mladog vratara (Foto: Sarah-Jayne Tobin)

Pandemija koronavirusa paralizirala je svijet sporta. Natjecanja diljem Europe su otkazana – osim u Bjelorusiji – a sportaši treniraju koliko mogu u svojim domovima.

Sjajan način za takav trening osmislio je irski dječak Nathan; sve je snimila njegova majka, novinarka Sarah-Jayne Tobin, koja je na Twitteru objavila video koji je postao pravi hit.

''Kada si vratar i sin jedinac u samoizolaciji'', napisala je uz video u kojem njezin sin puca loptu u ogradu, pa nastoji obraniti odbijance. Video je skupio milijune pregleda, a zapeo je i za oko poznatim vratarima i legendama.

Zion Williamson i dečkić Video koji mami osmijeh na lice: NBA zvijezda bio je "nepošteno" prevelik za ostatak srednjoškolaca

"Ništa, pa ni zao virus ne može spriječiti talentiranog vratara da radi na sebi i napreduje. Bravo, mladiću", napisao je legendarni danski čuvar mreže Peter Schmeichel, koji je podijelio video na svom profilu.

Isto je napravio i golman Manchester Uniteda David de Gea, dok je vratar Watforda Ben Foster komentirao objavu: "Kakva legenda!!! Ne znam kako, ali morat ću ti organizirati trening. Samo naprijed, prijatelju."

Eto, čini se da dječja mašta nekad smisli bolje rješenje od svih trenera…

 

Nastavi čitati