Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
španjolac prljavo uzvratio

Engleska ima novog heroja nakon brutalnog klizećeg starta na Ramosu

Eric Dier bio je apsolutni heroj Engleske nakon poteza u 12. minuti na Sergiju Ramosu.

Eric Dier uklizao Ramosu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Pobjedom 3:2 kod Španjolske reprezentacija Engleske povećala si je izglede za osvajanje grupe 4 Lige nacija, no ne ovisi sama o sebi. Sada joj treba pomoć Hrvatske, koja mora uzeti najmanje bod da bi imala šanse za osvajanje skupine. Ako Vatreni pobjede Španjolce, onda je Englezima dovoljno bilo kakva pobjeda protiv naše reprezentacije pred svojim navijačima u posljednjoj utakmici skupine.

Engleski navijači bili su vrlo zadovoljni načinom na koji je njihova reprezentacija slavila kod moćne Furije, koja je u prve dvije utakmice grupe upisala dvije pobjede i impresivnu gol-razliku 8:1. No bile su i dvije situacije koje su najprije oduševile gostujuće navijače, a potom i zgrozile.

U 12. minuti prvog poluvremena veznjak Tottenhama Eric Dier zaradio je nove fanove diljem Engleske zbog svog starta na Sergiju Ramosu. Dier je u punom trku, klizećim startom u engleskom šenaestercu odnio loptu i noge Sergija Ramosa, baš kao što to španjolski reprezentativac često zna činiti svojim suparnicima.

Posebno su oduševljeni bili navijači Liverpoola, koji su taj potez i proslavili na društvenim mrežama, a sve zbog Ramosova poteza u finalu Lige prvaka, u kojem je Španjolac ozlijedio Salaha. Podsjetimo, Real je slavio s 3:1, no pitanje je kako bi završilo to finale da je Egipćanin morao izaći zbog ozljede ramena koju mu je prljavim potezom priuštio španjolski stoper.

Da je prgav i prljav igrač, Ramos je dokazao nešto kasnije kada je namjerno nagazio na Raheema Sterlinga, dvostrukog strijelca na utakmici. Sterling je pao u španjolskom šesnaestercu, Španjolac mu se približio i namjerno stao na stopalo.

Španjolci tvrde da gaženja nije bilo, Englezi da jest. Pogledajte video pa prosudite sami.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider