Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zakomplicirali situaciju

Loš ili dobar rezultat za Vatrene? Englezi protutnjali Sevillom i šokirali Španjolce!

Ostvaren je rezultat kojeg je malo tko očekivao - Englezi su slavili s 3:2 zahvaljujući furioznom izdanju u prvom poluvremenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok je hrvatska nogometna reprezentacija imala provjeru s Jordanom na Rujevici, u Sevilli se igrao dvoboj Španjolska - Engleska iz naše skupine 4 Lige A u Ligi nacija.

Ostvaren je rezultat kojeg je malo tko očekivao - Englezi su slavili s 3:2 zahvaljujući furioznom izdanju u prvom poluvremenu.

U 16. minuti je Raheem Sterling neobranjivo pogodio nakon proigravanja Marcusa Rashforda, a baš je Rashford u 30. minuti lakoćom poentirao nakon odlične akcije Gordog Albiona i nesebičnog dodavanja Harryja Kanea.

I u 38. je Kane bio asistent, ovaj put za Sterlinga koji je postigao svoj drugi pogodak i dotukao Furiju.

U drugom poluvremenu je Španjolska smanjila u 58. minuti preko Paca Alcacera te u osmoj minuti sudačke nadoknade golom Sergija Ramosa ublažila poraz.

Vremena za nešto više nije bilo...

Španjolci stižu na Maksimir, Englezi čekaju na Wembleyju

Ovaj trijumf Engleza nikako nije dobar za hrvatska nastojanja da se izbjegne posljednje mjesto u skupini i ispadanje u Ligu B, ali je dobar zbog šanse da se s dvije pobjede neočekivano osvoji prvo mjesto. Sada je to itekako moguće, ali neće biti nimalo lako.

Engleska je sad na četiri boda i u posljednjem kolu čeka Hrvatsku na Wembleyju 18. studenog, a prije toga će naša reprezentacija na Maksimiru ugostiti Španjolsku 15. studenog.

Bit će to dvoboj u koji će Furija ući maksimalno angažirana i sa željom da uzmu sva tri boda u Zagrebu kako bi osigurali prvo mjesto (i odlazak na Final Four) i kako ne bi ovisili o ishodu dvoboja Engleska - Hrvatska.

U prijevodu, jako teška misija je pred igračima Zlatka Dalića, no ništa nije nemoguće...

Kako predviđate rasplet u Ligi nacija?

Ukupno glasova:

 

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider