Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bit će gusto...

Englezi ponovno odgodili nastavak natjecanja: Upitan je regularan završetak sezone

Engleski nogomet neće se nastaviti minimalno još 40 dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometna sezona u Engleskoj neće se nastaviti prije 30. travnja, a može biti produžena na neodređeno vrijeme zbog pandemije koronavirusa, objavio je Engleski nogometni savez (FA) nakon video-sastanka s predstavnicima Premierlige i ostalih nogometnih liga u četvrtak.

Prema pravilima FA-a sezona u Engleskoj mora završiti do 1. lipnja, no zbog izvanredne situacije odlučeno je kako za ovu sezonu to pravilo ne vrijedi.

gol expired Kinezi su se taman počeli oporavljati, a onda im se dogodilo neugodno iznenađenje divider

"Najvažnije zdravlje igrača, navijača i klupskog osoblja te ćemo nastaviti slijediti naputke Vlade kako bismo pratili situaciju i imali na raspolaganju sve moguće opcije kako bismo nastavili sezonu kada uvjeti to dopuste", objavio je FA.

Podsjetimo, u dogovoru s UEFA-om, koja je odgodila održavanje Europskog prvenstva za iduće ljeto, europske lige pristale su na krajnji rok odigravanja domaćih prvenstava do 30. lipnja, što bi moglo biti jako teško izvedivo s novom odgodom nastavka natjecanja. 

gol expired Jović šokirao Srbiju: Napustio samoizolaciju u Madridu i otišao u Beograd zbog djevojke? divider

To bi značilo da u svibnju i lipnju Premierliga i Championship moraju odraditi po devet kola, plus doigravanje u drugom razredu engleskog nogometa, koje će odlučiti o trećem putniku u najviši rang.

u Championshipu WBA Slavena Bilića vodi veliku borbu za plasman u Premierligu. Trenutno je drugi sa šest bodova više od Fulhama i jednim manje od vodećeg Leedsa. Prva dva sastava direktno idu u najviši rang. 

gol expired Nakon pomoći KB-u Dubrava BBB-i poslali važnu obavijest građanima divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider