Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dirljiva gesta

Nakon pomoći KB-u Dubrava BBB-i poslali važnu obavijest građanima

Nakon što su pokrenuli akciju "Plavo srce" za pomoć ljudima u samoizolaciji te se organizirali kako bi potrebitima dostavili lijekove, higijenske potrepštine, namirnice, poštu i druge stvari., Bad Blue Boysi poslali su obavijest građanima.

Dvije najveće hrvatske navijačke skupine više puta u prošlosti su se uključivale u humanitarne akcije, a prije nekoliko dana uključile su se i u borbu protiv koronavirusa.

Ovog puta BBB-i u suradnji te uz odobrenje Crvenog križa Zagreb dostavljaju lijekove i namirnice najugroženijim skupinama građana usred krize zbog pandemije i izvanrednih mjera koje su uvedene.

''Navijačka grupa Bad Blue Boys od danas, 19. 3. 2020., u suradnji i uz odobrenje Gradskog društva Crvenog križa Zagreb, dostavljat će lijekove i namirnice najugroženijim skupinama građana Grada Zagreba u vrijeme krizne situacije pojave koronavirusa (COVID-19).

Pozivamo naše sugrađane koji pripadaju rizičnim skupinama i kojima je pomoć ovakve vrste najpotrebnija da kontaktiraju s Gradskim društvom Crvenog križa Zagreb na broj telefona 01/ 3778-236'', stoji u obavijesti građanima.

Također, uskočili su u pomoć u selidbi KB-a Dubrava, koji se prenamjenjuje u centar za prihvat najtežih pacijenata oboljelih od koronavirusa.

gol expired Kinezi su se taman počeli oporavljati, a onda im se dogodilo neugodno iznenađenje divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider