Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zidane mu se divi

Real Madrid ima plan B za ovo ljeto: "On je spoj Pogbe, Casemira i Kantea"

Mladi 17-godišnji veznjak Rennesa nalazi se na meti Real Madrida u slučaju da propadne transfer Paula Pogbe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za slučaj da priželjkivani transfer Paula Pogbe ovog ljeta propadne, trener Juventusa Zinedine Zidane ima spreman plan B. Njegovo ime je Eduardo Camavinga, kojeg mnogi uspoređuju upravo s francuskim veznjakom Manchester Uniteda.

"On je miks Casemira, Kantea i Pogbe", tako otprilike opisuju 17-godišnjaka u Francuskoj, čija je cijena na nogometnom tržištu već sada oko 50-ak milijuna eura.

gol expired Redsi se dobro zabavljaju i za vrijeme izolacije. Van Dijk zadirkivao Lovrena: "Dej, popravi si frizuru" divider

Iako je izuzetno mlad, Camavinga je već ove sezone upisao 36 nastupa za prvu momčad Rennesa i ubilježio pogodak te dvije asistencije. To uopće nije zanemarivo ako kažemo da ovaj tinejdžer igra na poziciji zadnjeg veznog.

Zidane ima jako dobro oko za mlade igarače i Camavinga je jedan od onih koje Zidane silno želi vidjeti u svom projektu. No ukoliko mu se otvori mogućnost dovođenja Paula Pogbe, vjerojatno će mladić svoju karijeru ovog ili nekog drugog ljeta / zime nastaviti u nekom drugom europskom velikanu.

gol expired Srpski rukometaš biranim riječima govorio o Duvnjaku: "On je najbolji na svijetu!" divider

Recimo i mu ugovor s Rennesom traje do ljeta 2021. godine, što znači da ovog ljeta ili mora produljiti ugovor s francuskom momčadi (ako ga ne želi izgubiti bez odštete) ili će ga Rennes pokušati prodati kako bi barem nešto zaradio na njemu.

Zidane je bio u momčadi Reala kada je u njoj igrao Claude Makelele te iz prve ruke zna koliko je važno imati takvog jednog igrača u momčadi. Camavinga je upravo taj tip igrača, neumorni trkač koji može podvaliti zadnji pas, ali i zabiti ako se nađe u dobroj prilici. Uz to je i Francuz...

gol expired Dosta mu je Europe: Urugvajska legenda odbila brojne ponude i vraća se kući divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider