Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Madrid mu je prioritet"

Paul Pogba konačno u Real Madridu ovog ljeta? Ni Manchester United više ne smije čekati

Paul Pogba trebao bi ovog ljeta postati novi igrač Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dolazak Paula Pogbe u Real Madrid ovog ljeta čini se bliži nego ikad prije. Već se nekoliko godina provlači priča da bi francuski veznjak trebao postati igrač Kraljevskog kluba, no svake godine do sada se to izjalovilo. No ne bi trebalo i ove.

"Pogbin prioritet je Madrid", kazao je neimenovani izvor blizak francuskom reprezentativcu.

Zadnja prilika za United da zaradi

Pogba i trener Reala Zinedine Zidane našli su se prošlog listopada u Dubaiju i navodno tamo postigli usmeni dogovor oko suradnje. Spomenuti izvor navodi da bi Pogba izabrao Real ispred Juventusa, te ispred ponude Manchester Uniteda za produljenje ugovora.

Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Ronaldo srušio vlastiti rekord trbušnjaka: Nakon ovog videa znamo otkud mu ''zid'' divider

Nekoliko je razloga zbog čega je ovo ljeto idealno za transfer. Prvi od njih je činjenica da je ovo posljednje ljeto na kojem United može barem nešto zaraditi na Francuzu, jer mu ugovor ističe iduće godine u srpnju.

"Ako ga ne prodaju dobili bi na još jednu sezonu ljutitog i nesretnog igrača od kojeg nema nikakve koristi", kazao je izvor blizak Pogbi.

Pogbi drastično pala cijena

Druga dobra stvar za Real Madrid je i cijena koja je pala zbog pandemije koronavirusa. Općenito u svijetu koji je paraliziran zbog virusa padaju cijene gotovo svega, pa tako i vrijednost nogometaša. Umjesto 115 milijuna eura koliko je Pogba vrijedio u trenucima kada se nogomet još igrao u veljači, njegova vrijednost sada iznosi ispod 100 milijuna.

Osim toga, Real će vjerojatno pokušati srušiti cijenu i zbog činjenice da je Pogba ove sezone zaigrao u svega osam utakmica zbog raznih problema s ozljedom stopala.

Paige VanZant (Screenshot, Instagram) Lijepu borkinju naljutili komentari na njezine golišave fotke: "To je umjetnost. Ne biste razumjeli" divider

Raiola uz Pogbu plasira i De Ligta prema Madridu

Treći dobar razlog za transfer je Pogbin menadžer Mino Raiola, koji je također otvoren za novu suradnju s Realom. I to ne samo zbog francuskog reprezentativca, nego svih svojih igrača koje ima pod ugovorom.

"Svi igrači su na tržištu", izjavio je nedavno najpoznatiji menadžer svijeta.

O tome svjedoči i vijest koja se u nedjelju pojavila, a to je potencijalni transfer Matthijsa de Ligta, koji je sam zatražio odlazak iz Juventusa i to ne bilo gdje nego u - Real Madrid.

gol expired Seks-skandal engleskog reprezentativca: Eskort-dama otkrila sve detalje orgija divider

Talijani pišu kako ne samo da je De Ligt obavijestio ljude u Juventusu da želi otići, već je njegov menadžer Mino Raiola već uspostavio kontakte s predsjednikom Reala Florentinom Perezom.

De Ligt je prije samo devet mjeseci došao u Juventus iz Ajaxa za paprenu odštetu od čak 75 milijuna eura (plus još 10 milijuna eura vezanih uz razne bonuse). Čelnici Stare dame vodili su tada bitku s najbogatijim klubovima svijeta i na koncu uspjeli privoliti mladog Nizozemca na dolazak u Torino gdje su ga učinili drugim najplaćenijim igračem u klubu, iza Cristiana Ronalda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider