Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ma je li moguće?!

Novi šok za Juve: Skupocjena zvijezda želi otići, menadžer već kontaktirao Real Madrid

Bio je programiran da postane šef obrane i jednog dana vjerojatni kapetan Stare dame, ali stvari su otišle u drugom smjeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Da nevolja nikad ne dolazi sama, uvjerili su se ovog vikenda u Juventusu.

Nakon što je njihov napadač Paulo Dybala ponovno pozitivan na koronavirus, redove aktualnog talijanskog prvaka pogodio je još jedan šok, doduše ne sa zdravstvenog već sa sportsko-financijskog aspekta.

Corierre dello Sport je objavio, pozivajući se na španjolske novine ABC, da je Matthijs de Ligt zatražio odlazak iz Juvea i to ne bilo gdje nego u - Real Madrid.

De Ligt je prije samo devet mjeseci došao u Juventus iz Ajaxa za paprenu odštetu od čak 75 milijuna eura (plus još 10 milijuna eura vezanih uz razne bonuse). Čelnici Stare dame vodili su tada bitku s najbogatijim klubovima svijeta i na koncu uspjeli privoliti mladog Nizozemca na dolazak u Torino gdje su ga učinili drugim najplaćenijim igračem u klubu, iza Cristiana Ronalda.

Međutim, premda je potpisao ugovor do 30. lipnja 2024., De Ligt nije izdržao niti jednu sezonu a da ne zatraži odlazak.

Talijani pišu kako ne samo da je De Ligt obavijestio ljude u Juventusu da želi otići već je njegov menadžer Mino Raiola već uspostavio kontakte s predsjednikom Reala Florentinom Perezom.

U Kraljevskom klubu traže zamjenu za svog kapetana Sergija Ramosa koji je nedavno zagazio u 35. godinu i njegovo vrijeme polako prolazi. Ramos ima ugovor s Realom do ljeta 2021. i zasad nema naznaka da bi mu u klubu mogli ponuditi novi.

Real traži dugoročno rješenje, a De Ligt bi im se tu savršeno uklopio. Jasno, ukoliko i njima poslije godinu-dvije ne dođe i kaže: "Želim otići, prodajte me!"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider