Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hit na društvenim mrežama

Već je imao problema gledati u oči Dončića, a onda je u svlačionicu ušetao srbijanski div

Eden Hazard imao je prije operacije priliku upoznati zvijezdu Dallas Mavericksa Luku Dončića i srbijanskog "diva" Bobana Marjanovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Eden Hazard operirao je fibulu desne noge ovog četvrtka u Dallasu, no prije nego je podvrgnut zahvatu zbog kojeg mu je vjerojatno okončana klupska sezona belgijski reprezentativac pogledao je NBA utakmicu.

Svjedočio je drami produžetaka u kojoj je Dallas slavio protiv New Orleansa 127:123, a nakon susreta imao je priliku upoznati Luku Dončića.

gol expired Ibrahimović stao uz Bobana i poslao upozorenje šefu Milana: "Radi to strastveno ili..." divider

Kamere su obilježile taj i još jedan zanimljivi trenutak u prostoriji u kojoj je Hazard dočekao slovensko čudo. Iako Luka ima "svega" 201 centimetara visine, Hazard je izgledao uistinu minijaturno pored njega prilikom rukovanja, izmjene dresova i fotografiranja.

No to je bilo ništa nakon što je par sekundi kasnije u svlačionicu ušao 224 centimetara visok srbijanski centar Boban Marjanović!

gol expired Senegalska senzacija koja je srušila Liverpool otkrila da je odbila moćnu Barcelonu divider

Za one koji ne znaju, Hazard je visok 173 cm, odnosno niži je za 51 centimtera od srbijanskog centra koji je došao u svlačionicu pozdraviti igrača Real Madrida.

"Samo sam te htio pozdraviti. Ja sam Boban, Lukin suigrač", rekao je Marjanović, na što mu je Hazard začuđeno odgovorio:

"Znam tko si ti."

Nisu se stali jedan pored drugog, što je prava šteta jer bi fotografija bila apsolutni hit, no i ovako je fotografija urnebesna.

gol expired Eden Hazard operiran: Klupska sezona (vjerojatno) završena, nastup na Euru vrlo upitan divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider