Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hrvat predvodi rehabilitaciju

Eden Hazard operiran: Klupska sezona (vjerojatno) završena, nastup na Euru vrlo upitan

Eden Hazard operiran je u Dallasu te je pred njim 45-60 dana rehabilitacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najveće pojačanje Real Madrida prošlog ljeta Eden Hazard uspješno je operirao fibulu desne noge, te je za njega klupska sezona završena. Belgijski reprezentativac operiran je u Dallasu, uz nadzor hrvatskog šefa liječničke službe madridskog kluba Nike Mihića, koji će pratiti njegov oporavak te potom biti zadužen za njegovu rehabilitaciju.

Iako je klupska sezona za njega završena, Hazard pred sobom ima cilj povratka na travnjak do sredine lipnja, kada kreće Europsko prvenstvo na kojem nastupa i Belgija.

gol expired Ibrahimović stao uz Bobana i poslao upozorenje šefu Milana: "Radi to strastveno ili..." divider

Podsjetimo, Hazard se ove sezone već ozlijedio protiv PSG-a u Ligi prvaka u studenom, a klub se tada odlučio za konzervativnu metodu liječenja, što se pokazalo kao pogreška.

Na njegov povratak čekalo se puna tri mjeseca, a kada se konačno vratio na travnjak potrajao je svega dvije utakmice.

Oporavak nakon ovakve operacije traje između mjesec i pol i dva mjeseca, prenose španjolski mediji, što znači da će Hazard biti spreman za prve treninge početkom svibnja.

gol expired Amerikanci objavili tko je novi protivnika Filipa Hrgovića: Poznati datum i mjesto borbe divider

U teoriji bi mogao zaigrati u posljednjim kolima Primere ako će odlučivati o naslovu prvaka, te eventualnom finalu Lige prvaka, koje se nakon 1:2 poraza u Madridu od Manchester Cityja čini teško dohvatljivim.

Otkako je prošlog ljeta prešao iz Chelseaja u Real za 130 milijuna eura kao najveće pojačanje, Hazard je nastupio u svega 10 utakmica i postigao jedan gol.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider