Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zlatan ne da na svoje

Ibrahimović stao uz Bobana i poslao upozorenje šefu Milana: "Radi to strastveno ili..."

Zlatan Ibrahimović ne voli igru koju igra Ivan Gazidis, većinski vlasnik slavnog talijanskog kluba Milana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović stigao je kao veliko pojačanje ove zime u Milan i čovjek koji bi trebao vratiti pobjednički mentalitet posrnulom talijanskom divu. U tome je donekle i uspio, no pred Milanom su novi izazovi, ovoga puta vezani za vodstvo kluba, u kojem je nastao raskol.

Podsjetimo, u posljednjih nekoliko dana naveliko se piše o odlasku direktora kluba Zvonimira Bobana i Paola Madinija, koje pokušava izgurati vlasnik Elliott Managmenta, većinskog vlasnika kluba - Ivan Gazidis.

gol expired Amerikanci objavili tko je novi protivnika Filipa Hrgovića: Poznati datum i mjesto borbe divider

Gazidis je iza leđa Bobana i Maldinija pokušao dogovoriti dolazak novog trenera Ralfa Ragnicka, koji bi zamijenio postojećeg Stefana Piolija, kojeg navijači od početka nisu prihvatili. Boban je otvoreno izjavio da to tog trenutka nije vjerovao da postoje dvije struje u Milanu, te da je razočaran načinom na koji se stvari odvijaju u slavnom klubu.

Brojni talijanski mediji pišu da su Bobanu odbrojani dani, dok će se o Maldiniju odlučivati na kraju sezone. Upravo je ovaj dvojac bio najzaslužniji za povratak Zlatana Ibrahimovića, koji se ovog četvrtka oglasio na svojim društvenim mrežama i stao na stranu bivšeg hrvatskog kapetana i Maldinija.

gol expired Briljantan Kloppov odgovor o koronavirusu: Liverpoolov trener očitao lekciju i oduševio svijet divider

"Radi to strastveno ili nemoj to uopće raditi", glasi poruka u petosekundnom videu, na kojem Ibra namiguje.

Mnogi su to protumačili kao upozorenje koje je Ibra poslao Gazidisu, odnosno podršku Bobanu i Maldiniju koji su na uzlaznim vratima kluba. Ukoliko njih dvojica odu, vjerojatno će zajedno s njima i Ibrahimović.

Naime, Šveđanin je potpisao ugovor do kraja ove sezone, a isti se automatski produljuje ukoliko se Milan plasira u Ligu prvaka. To će se teško dogoditi, no nije nemoguće.

gol expired Drama u Barceloni: Igrači izgubili povjerenje u trenera, ali glavnog krivca vide u nekom drugom divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider