Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Odbacili su sezonu''

Drama u Barceloni: Igrači izgubili povjerenje u trenera, ali glavnog krivca vide u nekom drugom

Prema katalonskim medijima, nekoliko igrača Barcelone izgubilo je povjerenje u trenera Quiquea Setiena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrači Barcelone izgubili su vjeru u trenera koji je prije manje od dva mjeseca došao na klupu kao zamjena za otpuštenog Ernesta Valverdea.

Prema katalonskom radijskom programu ''El Club de la Mitjanit'', svlačionica smatra da aktualni trener nije na visini zadatka koja je potrebna za vođenje kluba s Camp Noua. Komentari poput ''oni ne znaju upravljati ovim brodom'' ili ''nisu dorasli ovom izazovu'' navodno su se mogli čuti posljednjih dana među igračima Barcelone, prenosi katalonski radio.

Poraz od Reala u El Clasicu samo je produbio sumnju jer to je bio treći poraz Barcelone u šest gostujućih utakmica otkako je Setien angažiran. Od njegova dolaska Barcelona je također izbačena iz četvrtfinala Kupa te je remizirala u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Napolija.

Igrači su, također, izrazili nezadovoljstvo Setienovom odlukom da u drugom poluvremenu protiv Reala iz igre izvadi Artura Vidala, zbog čega neki smatraju da je doprinio porazu.

Međutim, spomenuti radio ističe da igrači smatraju kako je glavni krivac za trenutačnu situaciju vrhuška Barcelone, koja je nekim potezima napravila da izgleda kao da je ''odbacila ovu sezonu''.

gol expired Monstruozni Mbappeov sprint za gol sezone: Ljutiti navijači poslali mu poruku, Real trlja ruke divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider