Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Objavio poznati insajder

Modrić na meti dvaju klubova koji ne pitaju za cijenu: Žele ga dovesti već ove zime?

Hrvatski kapetan ima ugovor s Real Madridom do ljeta 2024. godine.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Luka Modrić dobio je petnaestak minuta u pobjedi Real Madrida protiv Brage (3:0) za plasman u osminu finala Lige prvaka, a nakon susreta procurile su nove glasine o transferu.

Kad je ljetos počela ofenziva saudijskih klubova na europske nogometne zvijezde, na radaru nekolicine tamošnjih klubova našao se i hrvatski kapetan, kojem su mu nudili basnoslovne iznose.

Marko Livaja VIDEO Tri igrača Osijeka okružila Livaju, a onda je on izveo ovo divider

Ipak, on se zahvalio na svim ponudama te je produžio vjernost Kraljevskom klubu za još godinu dana, no sasvim je izgledno da novi neće potpisati, a to je bio dovoljan mig Saudijcima da ponovno krenu po Modrića, objavio je insajder Rudy Galetti.

Talijanski novinar tvrdi da dva saudijska kluba, Al Ahli i Al Ittihad, žele dovesti Modrića, i to već ove zime, no postoji jedan uvjet. Prije nego što stupe u pregovore s madridskim klubom, žele dobiti zeleno svjetlo od hrvatskog kapetana.

Ljetos je isti novinar plasirao informaciju da je Al Ahli, prvak druge saudijske lige, ponudio hrvatskom kapetanu čak 200 milijuna eura za tri godine ugovora.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider