Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bilo je svega

Dramatični sastanci u Realu: Velika svađa Ramosa i Pereza, Solari je bivši, samo gazda želi Mourinha

U Madridu se ovih dana vode žučne rasprave nakon kraja sezone za Real.

Sergio Ramos i Nacho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

I vladavina kraljevske kuće iz Madrida jednom je trebala završiti, no osim ispadanja iz Lige prvaka navijače boli činjenica što su u samo tjedan dana ispali iz borbe za trofeje već na početku ožujka.

Sve je završilo velikim krahom, a trebalo je biti sasvim drukčije. Real je u Kupu imao dobar rezultat iz prve utakmice u Barceloni, u drugom je El Clasicu Real trebao spasiti prvenstvo, a protiv Ajaxa je samo trebalo potvrditi prolaz. I to sve pred svojim navijačima.

Naravno da je onda puklo. Predsjednik Florentino Perez spustio se u svlačionici kako bi očitao bukvicu igračima u čiju je obranu stao kapetan Sergio Ramos. Spominjao je gazda riječ ''sramota''. Španjolski mediji pišu kako je pred svima Ramos uzvratio i zamjerio Perezu lošu strategiju i prodaju važnih igrača koje posljednjih sezona nije nadomjestio.

Perez ga je bocnuo da im je falio na utakmici, a ovaj mu je, pišu mediji u Madridu, uzvratio neka ga isplati i pusti na ljeto. Perez je nakon pet minuta prepirke napustio svlačionicu, a nakon toga je održao sastanak s direktorima do 2 ujutro.

Luka Modrić (Foto: AFP) Emotivna poruka Modrića nakon tjedna kao iz pakla za njega i Real Madrid: Luka zvuči shrvano divider

Perez želi Mourinha, ali svi ostali su protiv toga

Santiago Solari vodit će utakmicu za vikend, a vidjet ćemo hoće li i nakon toga. Perez je na sastanku potvrdio pisanja medija kako je njegova velika želja povratak Josea Mourinha. Portugalac je javno poručio da protiv toga ne bi imao ništa, ali problem je navodno što je gazda Reala usamljen u mišljenju da je Mourinho pravi izbor.

U anketi Asa većina je čitatelja stala na stranu Sergija Ramosa u sukobu s Perezom. Znamo i da kapetan Reala nije sklon dolasku Mourinha, a ugovor mu istječe u ljeto 2020. godine.

Jučer su ponovo razgovarali kapetan i predsjednik kako bi smirili situaciju. Ramos je održao i krizni sastanak s igračima bez stručnog stožera. Zamolio ih je da poštuju dres koji nose te naredio bitku za drugo mjesto s gradskim rivalom Atleticom.

Na tom je sastanku bio i Isco, koji nije otišao na utakmicu s Ajaxom zbog Solarijeve odluke. I on je dobio porciju od Ramosa zbog nepoštivanja trenera, a Španjolac se ispričao suigračima jer nije s njima krenuo na utakmicu.

Zidane sve predvidio, najveći krivac oštri sablju: Dugačka lista za odstrel, Modrić najsigurniji Modrić i Zidane u zagrljaju (Foto: AFP) Vinicius Junior (Foto: AFP) Slavlje igrača Ajaxa (Foto: AFP) +4 David Neres, Luka Modrić i Thibaut Courtois (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider