Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači prekinuli utakmicu

Drama u BiH: Sudac "zarobljen" na stadionu, jedva je napustio grad pod pratnjom policije

Prava drama odvijala se u drugom rangu natjecanja Bosne i Hercegovine.

Drama u Gradačcu (Foto: SportSport.ba) (Foto: SportSport.ba)

Sarajevski Olimpik u sedmom je kolu Prve lige Federacije BiH (drugi rang natjecanja) s 2:0 na gostovanju pobijedio Zvijezdu iz Gradačca.

Međutim, nakon utakmice puno se više pričalo o suđenju i drami koja se odvila tijekom i nakon utakmice.

Domaće navijače naljutile su sudačke odluke, pogotovo crveni karton i penal protiv Zvijezde, pa su izazvali prekid sredinom drugog poluvremena. Utakmica je ipak privedena kraju, ali to nije bio kraj drame.

Shane Larkin (Foto: AFP) Ubojiti Amerikanac razmišlja o igranju za Hrvatsku: "Otvoren sam za tu ideju" divider

Dio gledatelja ostao je na tribini, pa su suci, zabrinuti za vlastitu sigurnost, dugo ostali na terenu. Teren su napustili tek uz pomoć policije, koja ih je nekoliko sati kasnije uz veliko osiguranje izvela iz grada, piše Klix.ba. U međuvremenu je oštećen automobil jednog od sudaca.

Glavni sudac bio je Sanel Silić iz Cazina, a pomoćnici su mu bili Amir Hušidić (Velika Kladuša), Sahib Smriko (Zenica), Dragan Stojnić (Mostar), Mirza Kazlagić (Cazin) i Josip Martinović (Čapljina).

Romelu Lukaku i Marcelo Brozović (Foto: AFP) Skoro se potukli, pa srušili velike rivale u derbiju: Conte se oglasio o sukobu Brozovića i Lukakua divider

Rodriguez i Stephens (Foto: Screenshot) Bizarna UFC borba: Nakon 15 sekundi odustao zbog prsta u oko, publika podivljala i zasula ga svačim divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider