Sukob Marcela Brozovića i Romelua Lukakua bio je vruća tema posljednjih dana u Interu. Dvojac se navodno sukobio u poluvremenu utakmice Lige prvaka protiv praške Slavije, a zamalo je došlo i do fizičkog obračuna.

Nagađalo se da će Antonio Conte malo ohladiti Brozovića i izostaviti ga iz gradskog derbija s Milanom, ali to se nije dogodilo. Pokazalo se to odličnom Conteovom odlukom: Brozovićev udarac u 49. minuti odbio se od Leaa i završio u mreži, a kao u kakvom filmskom scenariju posao je dovršio upravo Lukaku u 78. minuti.

Talijanski mediji raspalili su pobjedničku suradnju Broza i Lukakua kao udaran detalj u izvještajima s utakmice, a o cijeloj priči i incidentu na kraju se oglasio i Conte.

"Brozo i Lukaku su odlični dečki, mogu im zamjeriti samo jer su prefini. Ako se sukobi dogode, to je dobrodošlo, jer to znači da u njihovim venama teče vatrena krv. Bio sam igrač, mnogo bi se puta posvađao sa suigračima, pa bi sve izgladili na večeri kasnije", rekao je Conte.

Njegov Inter trenutačno je vodeća momčad lige, a to će i ostati nakon što završi četvrto kolo. Zasad su jedini s maksimalnim učinkom; drugom Juventusu bježe dva boda, a trećoj Bologni već pet.

Rezultati by SofaScore