Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pripreme za sezonu

Otkriveno što radi Neymar dok PSG trenira: Partija do zore i "održava formu" na plaži

Iz PSG-a su najavili disciplinske mjere jer se Neymar nije pojavio na prvom treningu, ali čini se da Brazilca to baš i ne dira.

Neymar igra na pijesku (Foto: Instagram) (Foto: Instagram)

PSG je u ponedjeljak počeo s predsezonskim aktivnostima, a na prozivci se nije pojavio Neymar iako su to u klubu od njega očekivali.

Datum njegova povratka prvotno je trebao biti tjedan dana kasnije zbog Copa Americe, ali budući da je Neymar propustio turnir zbog ozljede, u Parizu su mu skratili odmor. Međutim, Neymar se oglušio o njihove naredbe i još se nalazi u Brazilu, gdje se dobro zabavlja.

Brazilski mediji otkrili su da je 7. srpnja, dan prije nego se trebao vratiti u Pariz, partijao u Rio de Janeiru nakon finala Copa Americe, ali ne s reprezentacijom, nego na drugoj lokaciji.

Dva dana kasnije pojavio se novi dokazni materijal o Neymarovim aktivnostima u domovini. Igrač nogometa na pijesku Bello Soares objavio je na Instagramu video na kojem s Neymarom igra kombinaciju nogometa i odbojke na pijesku. 

U tom sportu Neymar bi trebao nastupiti na natjecanju pod okriljem njegovih sponzora i Neymarove fondacije koja pomaže siromašnoj djeci. Te aktivnosti njegov otac je naveo kao razlog njegova izostanka s početka priprema, ali iz PSG-a nije dobio dozvolu za duži ostanak u domovini.

Ovo je samo nastavak napetih odnosa u PSG-u, a Neymar je nakon svega na izlaznim vratima kluba. Iz kluba su uoči nove sezone obznanili da više neće trpjeti takvo ponašanje, a nakon što se nije pojavio na treningu, potvrdili su da Brazilac može otići ako dođe zadovoljavajuća ponuda.

Mislite da je lako prodati nogometnu zvijezdu? Svjetske su klase u izlogu, ali ponuda nema Christian Eriksen (Foto: AFP) Paul Pogba i Mateo Kovačić (Foto: AFP) Gareth Bale (Foto: AFP) +1 Neymar u dresu Barcelone (Foto: AFP)

Brazilka gledala finale potpuno gola: Na tribinama samo s torbicom u rukama Brazilska navijačica premazana bojom (Foto: AFP) Brazilska navijačica premazana bojom (Foto: AFP) Brazilska navijačica premazana bojom (Foto: AFP) +5 Brazilska navijačica premazana bojom (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider