Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dosta mu je celebrityja

PSG prodaje Neymara, predsjednik poslao jasnu i žestoku poruku: "Vrata su otvorena"

Šef PSG-a javno je zagrmio i poslao jasnu poruku svojim zvijezdama.

Galerija Neymar (Foto: AFP) Nasser Al-Khelaifi (Foto: AFP) Nasser Al-Khelaifi i Neymar (Foto: AFP) +2 Neymar (Foto: AFP)

PSG je posljednjih godina trošio basnoslovne iznose na pojačanja, ali rezultati nisu pratili golema ulaganja. Parižani su dominantni na domaćem terenu, ali u Ligi prvaka ne ostvaruju ciljeve: već triput zaredom ispali su u osmini finala.

Vrhuška kluba očigledno je shvatila da tako više ne ide, pa su za novu sezonu najavili radikalnu promjenu kursa. Priznao je to predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi, koji je za France Football rekao da su ''promjene nužne'' te da u suprotnom ''ne idu nikamo''.

"Igrači će morati preuzeti više odgovornosti nego prije, to mora biti potpuno drukčije. Morat će raditi i napraviti više. Nisu ovdje da bi se zabavljali. Ako se ne slažu, vrata su otvorena. Ciao! Ne želim više celebrity ponašanje ovdje", oštar je bio Al-Khelaifi.

Neymar i Najila Trindade (Foto: AFP/Instagram) Neymar zbog optužbi za silovanje neće igrati za Brazil?: ''Uskoro izlazi novi video'' divider

U svom istupu vjerojatno je prije svih mislio na Neymara, najskupljeg igrača u povijesti nogometa. Ozljede, suspenzije, česti izleti u Brazil… Kada se sve zbroji, Neymar je propustio oko pola mogućih utakmica za PSG, a često su ga pratili i medijski napisi o neslaganju sa suigračima, nezadovoljstvu u Francuskoj, nostalgiji za Barcelonom…

Neymar se vraća u Barcelonu?

Ne čudi stoga što je L'Equipe objavio da je PSG spreman prodati Brazilca. Prema njihovu pisanju, i sam Neymar volio bi otići, a na posao se već bacio superagent Pini Zahavi, koji je sudjelovao u njegovu dolasku u PSG.

L'Equipe piše kako Zahavi pokušava naći kupca u Španjolskoj, a kao najizgledniji kandidat nameće se Barcelona. U igri je i Real Madrid, ali Zinedine Zidane nije zainteresiran za Neymara i radije bi u svojim redovima vidio Kyliana Mbappea.

Prodaja Neymara mogao bi biti jedan od prvih poteza novog-starog sportskog direktora PSG-a Leonarda, bivšeg brazilskog nogometaša. On se nedavno vratio u klub, a zadatak mu je cijelu organizaciju podići na višu razinu.

''Imat će sve ovlasti vezane za sportsku politiku. Leo je moj čovjek, sjajan je, potpuno mu vjerujem. Njegov prirodni autoritet dobro će doći svima, a pogotovo igračima", rekao je Al-Khelaifi.

Kylian Mbappe i Neymar (Foto: AFP) Tuchel zabrinuo navijače PSG-a: ''Moramo to prihvatiti, nisam ljut'' divider

Neymar (Foto: AFP) Priprema se "transfer bomba": Barcelona i PSG otvorili pregovore oko povratka Neymara! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider