Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve je u povojima, ali...

Priprema se "transfer bomba": Barcelona i PSG otvorili pregovore oko povratka Neymara!

Prema pisanju katalonskih medija Barcelona i PSG započeli su pregovore oko povratka Neymara u Španjolsku.

Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Iako ga se u posljednje vrijeme jako često povezivalo s odlaskom u Real Madrid, brazilska zvijezda Neymar mogao bi se nadolazećeg ljeta vratiti u Barcelonu! Tako barem tvrdi katalonski portal RAC1, koji je prenio tvit uglednog španjolskog novinara upoznatog sa situacijom - Gerardom Romerom.

"Barcelona i PSG započeli su pregovore oko povratka Neymara u Barcelonu! U operaciju bi trebao biti uključen i Ousmane Dembele, koji bi u tom slučaju otišao u Pariz", objavio je Romero.

RAC1 prenosi da će realizacija transfera i dalje biti vrlo komplicirana, ponajviše iz razloga što će PSG napraviti sve da ipak zadrži Neymara, koji se želi vratiti u Barcelonu, ili barem izvuče maksimum iz katalonskog kluba. Dembele je već imao ponudu pariškog kluba na stolu prije odlaska u Barcelonu, gdje se nije proslavio.

Messi je navodno već obavijestio čelnike kluba da želi Neymara u momčadi, no pitat će se nešto i navijače katalonskog kluba, od kojih mu većina nije oprostila odlazak u PSG.

Pregovori su, kako prenosi spomenuti izvor, na samom začetku, pa ne treba očekivati tzv. "transfer bombu" odmah na početku ljetnog prijelaznog roka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider