Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Engleska u šoku

Djevojka optužila Unitedovu zvijezdu za prebijanje, sud ga oslobodio, a sad će dobiti prinovu u obitelji?

Mason Greenwood ima ugovor s Manchester Unitedom do ljeta 2025. godine.

Mason Greenwood (Foto: Afp)

Mason Greenwood, napadač Manchester Uniteda je početkom ovog mjeseca osloboođen optužbi za nanošenje teških tjelesnih ozljeda svojoj djeci Harriet Robson.

Prije godinu dana Robson je izašla u javnost sa snimkama kojima je optužila Masona za nanošenje fizičkih ozljeda, ali i prisiljavanje na spolni odnos. Sve je ubrzo završilo na naslovnicama engleskih tabloida, a Crveni vragovi su ga suspendirali.

Engleska policija ga je privela, ali nogometaš je platio jamčevinu i branio se sa slobode. Mnogi su očekivali da će dobiti zatvorsku kaznu, ali naprotiv – sve su optužbe protiv Greenwooda odbačene.

Joško Gvardiol Joško Gvardiol zabio Cityju pa oduševio velikom gestom: Sve je otkrio turski novinar divider

Također, čini se da su nogometaš i njegova djevojka Harriet zakopali ratne sjekire. Ponovno su u vezi, a ona je, navodno, obavijestila svog izabranika da će na ljeto dobiti prinovu u obitelji, otkrivaju engleski mediji.

Inače Greenwood ima ugovor s Unitedom do ljeta 2025. godine, a on se želi što prije vratiti nogometu. Neki suigrači nemaju ništa protiv toga, ali zato nogometašice Manchester Uniteda ne žele ni čuti za to.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider