Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Sopa nije lažnjak"

"Ništa nije gotovo, imaju manijake. I Goricu su otpisali pa se pojavio onaj luđak Sopić"

U velikom videointervjuu za gol.hr Dinko Jeličić govori i o Gorici.

Dinko Jeličić u velikom videointervjuu za gol.hr analizira tko će se boriti za ostanak u HNL-u i je li Rudeš najveći kandidat za pad u niži rang natjecanja.

Je li Rudeš otpisan i može li se zakomplicirati borba za ostanak?

"I Gorica je prošle sezona bila u situaciji da su je svi otpisali pa se pojavio onaj luđak Sopić i iščupao ih sa svim suradnicima oko sebe. Naravno, pozitivni luđak."

Jeste li se našli na kavi u Španskom? Nekoć ste bili susjedi.

"Ma, naravno. Već smo mi sjeli, popili kavu. Ja Sopu volim. Netko će reći: 'Joj, što on priča.' Sopa je takav, onaj tko ga zna, zna da nije lažnjak. Ja ga zato volim. On možda nema tu distinkciju, njemu je isti vrag sjedio tu pred kamerama ili negdje u kvartu. Ali ja to volim, volim taj njegov gard. Sjeli smo i porazgovarali, njemu idu velike zasluge za to što je napravio s Goricom. Vjerujte mi, to se može dogoditi i s Rudešom. Tamo ima isto nekoliko tih manijaka koji su spremni bacati se na glavu. I one neće odustati dok postoji i najmanja šansa da ostanu u ligi. I zato ih ne želim otpisivati. Jesu li loše ušli u sezonu, jesu, iako je bilo segmenata igre gdje su oni meni izgledali jako dobro. Naravno da su mogli to zacementirati s nekim kvalitetnim igračem, ali ako je Robi napravio nešto kvalitetno, to je igra s aspekta ofenzive. Evo, mi smo visjeli 20 minuta kao lusteri."

Čini mi se da se pogriješilo s izborom vratara na početku sezone. Da je Karlo Kralj od starta branio, kao što je trebao, na kontu bi vjerojatno imali dva-tri boda više.

"Moguće. Mali je ozbiljan potencijal. Bio je još dok sam ja bio u Rudešu. U tom smo ga periodu mi i počeli kanalizirati prema prvoj momčadi. Mislim da je ozbiljan talent i ozbiljna perspektiva. Ukratko, ne bih prerano otpisivao Rudeš. Mi moramo biti ozbiljni i baviti se sobom."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider