Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve veća zainteresiranost

Bad Blue Boysi razgrabili ulaznice za gostovanje u Osijeku u samo sat vremena!

Nogometaši Dinama gostuju u nedjelju na Opus Areni u Osijeku.

Koreografija na Maksimiru - 2 (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Nogometaši Dinama sve boljim igrama i rezultatima privlače sve veći broj gledatelja na svoje utakmice. Naravno, veliku ulogu igra i neizvjesnost prvenstva, kao i demokratizacija kluba koji čeka izbore u subotu.

Čini se da je parola ''Ustanite, Purgeri'' uspjela, zainteresiranih za ulaznice sve je više, ne samo za domaće utakmice već i za gostujuće. Danas od 11 sati zagrebački klub počinje prodavati ulaznice za nedjeljno gostovanje na Opus Areni u Osijeku.

Denis Špoljarić Špoljarić o radnoj etici Islanđanina: ''Čovjek razmišlja samo o poslu! Ima strast, volju i želju'' divider

Čak i nekoliko sati prije otvaranja blagajni ispred Maksimira formirao se red od stotinjak vjernih navijača koji žele na gostovanje u Osijek. Modri su dobili na raspolaganje tek 650 ulaznica za dvoboj, a tijekom četvrtka do njih mogu samo vlasnici godišnjih ulaznica.

Tako je i bilo, ulaznica nije ostalo za petak kada bi išle u slobodnu prodaju, već su se razgrabile u rekordnom roku, objavio je zagrebački klub na službenoj stranici na Facebooku.

Zaista je lijepo vidjeti da je HNL najpopularniji u svojoj povijesti, što iz kola u kolo potvrđuje posjećenost na stadionima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider